- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
Új hozzászólás Aktív témák
-
R̲e̲m̲
senior tag
nah
elsore azt hittem, egy igenyes PC haz van a kepen -
Joachim21
őstag
válasz
p a s s e r #12 üzenetére
Tegnap a lexus szalonban, zárt térben volt fotózás, ahol szerencsétlen kiscsajt egy benzines lombfúvóval tették még vonzóbbá. Kár hogy zárt térben elég büdöset csinált.
-
Venném. A monolitikus dizájn pedig tényleg illik rá.
-
Johnny001
senior tag
Hali! Végre egy hűtő, ami tetszik!!!
A színvilága fogott meg.
Ha lett volna, amikor a gépet rakom össze, Ő lett volnaÍgy marad az Assasin III
Üdv.: Zsolt
-
Semplar
őstag
válasz
A forgásirány mindegy lenne. Blokkolni kell a forgást, nehogy visszatermeljen az elektronikára és hazavágja.
-
Archttila
veterán
válasz
Koszi a tippet
-
válasz
"bekérdezek lombfúvóval... "
High five!
-
p a s s e r
őstag
hasonló zárt hűtőblokkot használva sem szoktam takarításnál szétszedni a gépet, nemhogy magát a cpu hűtőt... a videokártyát kapom csak ki, aztán bekérdezek lombfúvóval... kicsit messzebb kell állni azért, hogy ne verje szét a vasat, meg érdemes a mindenféle ventik forgásirányára figyelni, de úgy kitolja a port mindenhonnan, hogy utána patika újnak hat...
-
killbull
aktív tag
Majd ami port betol a ventilátor a hűtő belsejébe, azért évente szedd le az alaplapról és külön szedd ripityára hogy kiszedd belőle a port!
-
gaben88
őstag
Ez jutott nekem is eszembe, hogy nem túl nehéz ez?
De amúgy nagyon f*szán néz ki, sőt úgy általában a Deepcool cuccok nagyon adják nekem külsőre. Ha lenne fehérben kb esélytelen lenne, hogy ne cseréljem le a Noctua NH-U12A chromax.black-emet, amihez vettem fehér takarót és fehér venti gumikat...
-
ledgeri
nagyúr
Vizuálisan ez passzolna az NZXT alaplapokhoz!
-
ughhh
senior tag
A parasztok nem fogják megvenni nincs rgb
Ez a forgatónyomaték nem deformálja a mobot?
Jól néz ki, tekintélyes! -
Nedves álmom lesz ettől a formavilágtól és színtől. Ha nem lenne normális hűtésem, már lenne. Szinte kívánja az NZXT S340.
-
Pipó
őstag
Amikor régen új gépet raktam össze, mindig top-flow hűtést használtam, nekem az volt szimpatikus. Az utóbbi 20 évben már csak használtan veszek gépeket, azok meg mind tornyok. Ez viszont tetszik, ha teszten is virít és egyszer csak lesz még új gépem, majd gondolok rá. Na majd a witcher 4-re.
-
Graphics
Jómunkásember
Na végre valami vizuális újítás az eddigi bordatengerek közepette.
Teszt jöhetne
Súlyos darabnak néz ki.
-
p a s s e r
őstag
amióta egy cm ma620m szerencsés tulaja vagyok, ez az első blokk, amit leemmándöfizek...
szóval hm, emmán döfi... -
Ed3r_X_
nagyúr
Tetszetős, minimalista design.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !