- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
henry
tag
Szinte csak negatív tapasztalatom van (19, 20, 21 coll):
RedTower: 2 db 19-es, efelett semmi, egyszer már láttak (eladtak) egy 20-ast, talán Viewsonic 2030b volt...
Gépház: 1 db 19-es, efelett semmi
Mistral - Váci út: semmi
Rufusz: semmi
Aqua - Karinthy Frigyes út: semmi
Mistral - Karinthy Frigyes út: semmi
MM - Westend: 19-es van pár, 970P nem volt, efelett semmi
EW - Budaörs: van sok 19-es, de pl. Samsung 970P nincs, Viewsonic nincs, efelett semmi
Eladó kiröhögött, aszondja, ha tuti megveszem, akkor hoz Samsung 214 T-t, egyszer már adott el egyet, amiről 10 perc nyomozás után kiderült, hogy Samsung 213T
amúgy nem fog 20-21est rendelni, mert nem veszi senki és itt rohad a nyakán
MM - Budaörs: volt 970P és két hét után láttam egy 21-es Samung 214T-t végre
Ennyi! Kiadnék 200-250k-t egyetlen q monitorra és egy ex 2 milliós ''világvárosban
'' nincs arra lehetőségem, hogy minimum 2 db 20 v. 21 colos monitort egymás mellé állítva összehasonlítsam őket. Talán a Miklandban érdemes próbálkozni?
Viszont rendelésre q szívesen hoz bárki nekem, aztán hogy mi van a dobozban, az majd ha kitoltam a 200+ k-t, akkor kiderül.
Aszondják az átlagember nem veszi. Sosem voltam átlagember. További csúnyát nem mondok. Az ötleteket szívesen várom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 15 Mobiltelefon 128Gb 100% akkumulátorral
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- ÚJ, GARIS gamer egér Spirit of GAMER Xpert M800 12.600 Ft
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
'' nincs arra lehetőségem, hogy minimum 2 db 20 v. 21 colos monitort egymás mellé állítva összehasonlítsam őket. Talán a Miklandban érdemes próbálkozni?