Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bolobi
tag
Hello
Remélem nem rossz helyre írok.
Olyan ügyben fordulnek hozzátok kedves fórum társak hogy van egy LG M2762D típusú TVm.
Rendesen működik de minap nagyon büdös égett szag kezdet eluralkodni a szobámban először nem tudtam honnan jön mert minden működött utána rájöttem hogy a TV tápjábol jön. Szedszedtem és láttam hogy egy kerámia kondenzátor el van szenesedve. A típusa: .LY SL6kV 5D azt megtudtam hogy 6kV és 5pF meg 0,5pF tolerancia.
Neki is indultam a városnak hogy veszek mikor a 3. híradástechnikai boltban is azt mondták hogy ilyen nincs akkor a neten kerestem de nem sok sikerrel. LG szervízben kedvesen jöttek azzal hogy vegyek új tápmodult de mivel tényleg semmi baja azon kívül hogy büdös ezért inkább folytattam a keresést. Kiderült hogy másnak is van ilyen gondja ugyan ezzel a kondival.
Mivel annyira nem értek hozzá ezért kérnék segítséget.
Lehet ilyet kapni valahol Mo.n?
Vagy jó bele más is? Miben térhet el? pF ben? mert 4,7pF meg 5,6pFes lenne.
Ha valaki tud segítsen kérem!Üdv Bolobi
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bomba ár! HP Elitebook 855 G8 - Ryzen 7 5850U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest