Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bolobi
tag
Hello
Remélem nem rossz helyre írok.
Olyan ügyben fordulnek hozzátok kedves fórum társak hogy van egy LG M2762D típusú TVm.
Rendesen működik de minap nagyon büdös égett szag kezdet eluralkodni a szobámban először nem tudtam honnan jön mert minden működött utána rájöttem hogy a TV tápjábol jön. Szedszedtem és láttam hogy egy kerámia kondenzátor el van szenesedve. A típusa: .LY SL6kV 5D azt megtudtam hogy 6kV és 5pF meg 0,5pF tolerancia.
Neki is indultam a városnak hogy veszek mikor a 3. híradástechnikai boltban is azt mondták hogy ilyen nincs akkor a neten kerestem de nem sok sikerrel. LG szervízben kedvesen jöttek azzal hogy vegyek új tápmodult de mivel tényleg semmi baja azon kívül hogy büdös ezért inkább folytattam a keresést. Kiderült hogy másnak is van ilyen gondja ugyan ezzel a kondival.
Mivel annyira nem értek hozzá ezért kérnék segítséget.
Lehet ilyet kapni valahol Mo.n?
Vagy jó bele más is? Miben térhet el? pF ben? mert 4,7pF meg 5,6pFes lenne.
Ha valaki tud segítsen kérem!Üdv Bolobi
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Jövedelem
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Elektromos autók - motorok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- További aktív témák...
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, Galaxy AI 2028. 02.
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest