- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Pötty
tag
Próbálgattam állítani a driveren, de igazából csak úgy ment át a kép 1:1-ben, ha a monitor felbontása 1024*768. Ha felraktam 1240:1024-re akkor vagy nagoybb lett a tv-n a kép, vagy pedig kiakadt és csak az asztalt mutatta, de ikonok nélkül!
A driverben próbálrtam állítani, de igazából csak úgy vitte át a képet, ha több monitorként lett beállítva!
Szóval igazából nem tudom, hoygan lehetne megoldani! -
Szalma
őstag
A TV egy ''buta'' megjelenítő. Az elektronikájától függően van olyan része a videójelnek, melyet nem fog tudni megjeleníteni. Jellemzően kb. 20-25 pixel ''lelógás'' (taskbar nem látszik, stb.) tapasztalható minden irányban.
Ha ennél nagyobb eltérést tapasztalsz, akkor az már kóros. :) Akkor turkálni kell a driver beállítások között... (A GeForce-ok jellemzően csak egy bizonyos felbontásban adnak (768x576) teljesen jó képet. A többiben is produkálnak valamit, de ebben a felbontásban a legjobbak. Conexant tulajdonság.)
Szeretettel:
Szalma -
Pötty
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy van egy Radeon 8500-ös kártyám ami egy 17''-os monitort hajt meg és egy 55 cm-es Tv-t! Az a problémám, hogy a monitor 1280*1024-en megy, de a tv-re olyan kép megy ki, ami sokkal nagyobb a tv képjénél! Szóval azt szeretném megtudni, hogy hogyan lehetne beállítani azt, hogy a tv-n a képcső méretű legyen a kép! Remélem érthető a problémám!
Eélőre is köszi a segítséget!
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- Android szakmai topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest