Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Szólánc.
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 10.03
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
cadaver
tag
udv! azert irtam a cimbe is Emvy-t, mert rola tudom, hogy Belinea 10 30 55-ose van, mint nekem. az a nagy harci helyzet, hogy eleg sokat kell b*szakodnom a monitor beallitassal (parnatorzitas meg miegymas), es megis neha csak ugy magatol visszaallitja az alapbeallitasokat. nem bökök OSD-ben a recall-ra, megis neha visszaall, es akkor tokolodni kell vele fel orat hogy megint jol belojem. szal el lehet valahogy menteni a beallitasokat? (ha nem vesztettem volna el a leirast eskuszom megneznem :) ). ja, es ha mar itt vagyunk, az termeszetes, hogy ha feher hatteret nezek, akkor a kepernyo kozepen mintha foltos lenne? alig lathato, de egy kicsit barnasabb-sotetebb ott a kep.
elore is kosz pá
Aktív témák
- Dell C7520QT - 75" 4K UHD Interaktiv monitor - Érintőképernyővel
- Wacom DTH-2200, (Cintiq 22HD touch) - 21,5" Digitalizáló tábla- Full HDs - Több db
- LG 24MP48HQ-P Monitor (1080p)
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF Bátonyterenyén
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- CORSAIR K100 AIR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi