- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Aktív témák
-
cadaver
tag
ihaj, megtalaltam a regi topicot, nem kell ujat csinalni :) es most mar rajottem, olyankor, ha kikapcsolom. szal gep kikapcs, monitor is kikapcs, utana ha bekapcsolom mar megint mindent elallit.
öööö kosz ha segitetek :) -
rudi
nagyúr
Nyugodtan lehet hogy a linux alatt szebbek a szinek. Windows alatti is sokat dob ha használsz valamilyen (pl. Adobe Gamma) finomítóproggit vagy egy kicsit eljátszol a csúszkákkal meg kapcsolókkal a videokártya driverében. Mikor ''felejti el'' a monitor a beállításokat? Felbontásváltáskor vagy ha kikapcsolod (totál áramtalanítás) vagy csak úgy kedve szerint?
-
cadaver
tag
hmph olyan vagy mint launcser :) degauss mar volt de vegulis mindegy, alig latszik, nem zavar annyira. ja, es amugy tobbiek (vagy Emvy :) ) az lehetseges, hogy Linux alatt szebbek a szinek? win alatt olyan csunyacska minden, de multkor enlightenment alatt ugy tunt, hogy sokkal szebb minden. persze lehet, hogy csak a Linux varazsa :D
-
cadaver
tag
udv! azert irtam a cimbe is Emvy-t, mert rola tudom, hogy Belinea 10 30 55-ose van, mint nekem. az a nagy harci helyzet, hogy eleg sokat kell b*szakodnom a monitor beallitassal (parnatorzitas meg miegymas), es megis neha csak ugy magatol visszaallitja az alapbeallitasokat. nem bökök OSD-ben a recall-ra, megis neha visszaall, es akkor tokolodni kell vele fel orat hogy megint jol belojem. szal el lehet valahogy menteni a beallitasokat? (ha nem vesztettem volna el a leirast eskuszom megneznem :) ). ja, es ha mar itt vagyunk, az termeszetes, hogy ha feher hatteret nezek, akkor a kepernyo kozepen mintha foltos lenne? alig lathato, de egy kicsit barnasabb-sotetebb ott a kep.
elore is kosz pá
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- LG 38WR85QC-W 38" UltraWide Nano IPS Élmény, 144Hz-el és 1ms válaszidővel!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest