- sh4d0w: Én és a számítógép
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habár ha 650 W-os Corsait tápod van, akkor inkább nem erőltetném azt a kijelentést, hoyg "gyér táp esetén"
Esetleg arra gondoltam, hogy mivel kötötte egy csatlakozóra a neont? Ahogy kijön a tápból a kábel a Neon előtt vagy után mgé vannak alkatrészek kötve? Nálam úgy van elrendezve, hogy a táp egyik kábelére vinyók vannak kötve a másik kábelére si vinyók, a 3. kábelére 1.nek az alaplap mivel arra is kell egy molex meg utáan a optikai meghajtók. A 4. kábelre meg a veltilátorok meg a Neon. Ilyan fontosabb alkatrészt nem kötöttem azért a Neonnal egy kábelre a biztonság kedvéért. Mivel régebben volt olyan gondom hoyg fagyogatott a gépem mert a ventilátort a vinyó elé kötöttem be. Aztán amióta ez így van elrendezve azóta nincs ilyenből gond!
-
Még mindig nem tud senki segíteni?
Ha véletlen vki igen akkro ha dob egy privit megköszönném
-
Hali! Vki tud szegeden lézervágást vagy vízvágást? A házoldalamba akarnék sárkányt belevágatni
Nem tudjátok milyen árban szoktak ezek mozogni? ha vki tud segíteni akkor előre si kössz! Üdv! L.D
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest