Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
szandisas
őstag
válasz
(Bundás)
üzenetére
igaz igaz... lehet jobb lenne. minél többet nézegetem annál feltűnőbb: a Chieftec cég beletesz egy kilós dizájnos vasat feleslegesen, értelmetlenül??
megkérdezem a Dragon tulajokat hátha tudnak segíteni... Látom, hogy szép nagy és erős a ház, de akkor sem kéne olyat tenni vele amit nem kellene... végülis... pár szegecs és újra a régi 
-
szandisas
őstag
válasz
(Bundás)
üzenetére
megnéztem tüzetesebben azt a valamit, és semmit nem szolgál szerintem ( tutira csak a gyártó tudja, vagy még ők se
) ahogy méresgettem 10,2 cm az AC Freezer, 11,2 cm a Sonic Tower... egy pici hely még van addig a kiszerelendő vasig, nagyon necces, hogy beférjen...
szal marad a kivágás... lehet holnap meg is csinálom

-
szandisas
őstag
sziasztok! van egy ilyen házam [link] ...a piros nyíl rámutat egy piros téglalapra amiben egy - a házon hosszanti irányban lévő- vas valami van... nem tudom mire jó ez benne
ha nem lenne úgy számoltam , hogy beférne egy Sonic Tower... szerintetek ki szabad vágni? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
megkérdezem a Dragon tulajokat hátha tudnak segíteni... Látom, hogy szép nagy és erős a ház, de akkor sem kéne olyat tenni vele amit nem kellene... végülis... pár szegecs és újra a régi 
szal marad a kivágás... lehet holnap meg is csinálom

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)