Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Köszi a helpet!

Majd kitervezem, hogy pontosan hogyan nézne ki a dolog, rendes méretekkel, meg minden, és akkor kiderül ki tudja nekem megcsinálni
1milláért 
Silverstone TJ11-es ház elemről van szó amúgy. Tehát az alapja egy eredeti fém lemez lenne, amihez hasonlót kellene gyártani, mondjuk acélból. Hosszabb kell, hogy legyen, és akkor el kell hajlítani egy bizonyos ponton kb 60fokos szögben, így az majd kitakarja azt, amit ki kell takarnia

-
BlackSoft
addikt
Sziasztok!
Keresek CNC-st
Hol keressek? Vagy tud itt valaki, valakit? 
Lenne egy elem, amihez hasonlót kellene legyártani kisebb módosításokkal. Eddig sajnos csak, olyanokat találtam, akiknél 1 billió darabot lehet rendelni valamiből, avagy 2 millió dollár-tól dolgoznak. Ezek közül nekem egyik sem lenne optimális

Egyébként nem túl bonyolult történet, megfelelő szerszámokkal még én is el tudnám készíteni itthon, ha lenne szerszámom/műhelyem, ami lakásban nem nagyon van/lesz

-
BlackSoft
addikt
Sziasztok,
Hogyan, és mivel lehet/kell fémeket festeni?
Lehet hülye kérdés...A gépház kártya slot takaró lemezeit szeretném majd átszínezni hasonlóan, mint ezen a képen, csak egyenletesen, szépen, mintha csak gyárilag színes lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Formula-1
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Milyen házat vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Subaru topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Speed(R) remélem majd meg tudja oldani.
1milláért 

Lehet hülye kérdés...