- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Hát az már húzósabb, pláne, hogyha fémből szeretnéd (CNC marás / lézeres / vizes vágás). Én általában inkább kukáztam egy pár ezer forintos házat és abból szedtem ki ami kellett. De képeim között láthatsz pár "egyedi" megoldást is. Ötletadónak hátha jó valamelyik...
-
imibogyo
veterán
Mármint I/O port burkolatra gondolsz? Mert az nem túl bonyolult, csak baromira pepecs munka, mire mindent kiméreget az ember. Egyszer készítettem már, de pfejj az nem józan embernek való...
Lehet venni amúgy sablont hozzá... Azzal talán egyszerűbb az élet. Ebben az esetben gravírozógéppel és rengeteg-rengeteg (-rengeteg...) reszeléssel és türelemmel meg lehet csinálni.
Vagy lehet 3d nyomtatni is. Bár ezt még nem próbáltam. Majd talán ha valami nagyon elborult pillanatom lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest