Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
üzenetére
Hát ha most nem úgy állnék idővel ahogy, akkor szívesen bevállalnám, hogy segítek. Szakmai kíváncsiságból ingyen és bérmentve bevállalnám (ezt le kell írnom a modik miatt, hogy ez nem üzletelés). De sajnos nulla szabadidővel rendelkezem jelenleg.
Nem túl régen például egy ITX-es Prodigy-t alakítottam át uATX-re. És szerintem nem lett rossz, ahhoz képest, hogy "hozott anyagból" lett minden kialakítva. Ha a festésre költöttem volna még, akkor a hátfal apróbb hibái is eltüntethetők lettek volna simán...
Szerintem a munkám minőségére sem lehet panasz. Ezt például radi8tor kollégának készítettem nem túl régen (igazából már másodjára, mert ugyanilyen kivágást már készítettem neki egyszer egy ugyanilyen házra, de a mostani szebb lett). Igaz csak 99,9%-os lett a végeredmény, valahol elcsúsztam egy nagyon picit, de szerintem több, mint vállalható.

-
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi