Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Kernel nagyúr válasz  verycool

üzenetére verycool

üzenetéreEgyelőre saját szememmel azt sem láttam, hová csatlakozik a fekete molex, de ha szabályzott feszültség van rajta, azt eleve nem szabad visszakötni a tápegységre. Elvileg (ha olyan az áramköri felépítés, ahogy gondolom) akkor nem menne tönkre semmi, de hatástalanná válna a szabályzó, maximumon forogna a ventilátor. 
- 

verycool tag válasz  verycool

üzenetére verycool

üzenetéreezzel oldjam meg azt mondod ne szenvedjek, csak ha lehetne egymásba dugni büntetlenül nem akartam plusz kábeleket. [link] Ja amúgy lehet csak már valami újtás a házon hogy 4 tűs attól függetlenül valsz. csak 2 van bekötve de nem tudom az elektronika részéhez nem konyítok. 
- 

üzenetére verycool

üzenetéreA videón elég jól látszik, hogy a fekete molexben csak két tű van, még a lesarkozott rész irányából azt is be lehet azonosítani, hogy az 5V-os oldal hiányzik. Nem tudom, minek akarod összedugni, de csak azonos csatornán lehet párhuzamosítani (mivel egyébként is párhuzamos). A két külön szabályzott csatornát nem kötheted össze. 
- 

üzenetére verycool

üzenetéreÁm köszi, akkor azt mondod mennie kell csak a 3 pineseket rádugom a házra meg a ház molexet a tápra. Akkor már csak azt nem tudom hogy egybedugdoshatok e ilyen két kimenetes csatikat büntetlenül  Vagy van e olyan amit nem dughatok egymásba esetleg tök mindegy bármit lehet, vagy semmit. Vagy van e olyan amit nem dughatok egymásba esetleg tök mindegy bármit lehet, vagy semmit.
- 

üzenetére verycool

üzenetéreMihez kezdene a táppal a szabályzó, ha nem használja semmire? Egyértelműen le volt írva:  A fekete molexre nincs szükség, sőt az is látszik, hogy csak két tű van benne, tehát más eszköz táplálására (HDD stb.) egyébként is alkalmatlan. Felső-hátsó tökmindegy, csak a képen látható figyelmeztetést kell betartani: Max. 10W/csatorna. 
- 

üzenetére verycool

üzenetéreHáát nem tudom sajnos, várom a választ továbbra is, tehát a házból kijövő molex amihez tartozik a 4 db 3 pines is az csak a szabályzónak ad feszt. vagy az tovább adja a 3 pinesen a ventinek is. És ha nem adja tovább, akkor azon az első képen látható két oldalas (elől apa és hátul anya) csatin egymásba dugdoshatom e a molexeket a ventiről és akár a végére dughatok e még egy molexet ami nem venti. És a hátsó ventit dughatom e a top szabályzójára fogja e e kezelni? 
- 

üzenetére verycool

üzenetéreazthiszem kezd összeállni a kép, most hogy visszanéztem a kínai videót mutatja és mondja hogy a docking a házból kijövő 4 eres molex és sata. a Másik meg ahogy írtad te is a szabályzó. Most esik le hogy azokat a molexeket amik a ventiből jönnek nem is kell bedugni ezek szerint, mert megkapja a tápot a házból a 3 pines csatin? jól gondolom? 
- 

üzenetére verycool

üzenetéreA honlapján látható útmutató szerint:  Gondolom, az alsó a zöld-fehér, azon kapja a tápot a szabályzó, és van 2x2 kimenet. Gyakorlatilag egy kimenet (egy szabályzó) két ventilátort bír el, mivel 4 ventis a ház egyébként. A tápegységből a FAN-csatlakozót rákötheted az alaplap valamelyik tűjére, ezen keresztül a tápventilátor fordulata követhető. Saját ventilátorát a tápegység mindig maga táplálja és szabályozza, tehát ez a csatlakozó csak a fordulatjelet adja át az alaplapra, két szál vezetéken. Apa-anya átmenő csatlakozók általában hosszabbításra valók, de így látatlanban, fotó nélkül nem nagyon tudom vizualizálni, hogy pontosan miről van szó. Mindamellett van itt egy videó, a pofa elmagyaráz mindent, igaz kínaiul, de egyenként mutogatja a csatlakozókat: 
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen autót vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- EAFC 26
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3456
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest