- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
-
verycool
tag
válasz
verycool #18131 üzenetére
ezzel oldjam meg azt mondod ne szenvedjek, csak ha lehetne egymásba dugni büntetlenül nem akartam plusz kábeleket. [link] Ja amúgy lehet csak már valami újtás a házon hogy 4 tűs attól függetlenül valsz. csak 2 van bekötve de nem tudom az elektronika részéhez nem konyítok.
-
verycool
tag
válasz
Kernel #18130 üzenetére
nem akarom összekötni vagy nem feltétlen, csak nem tudom szabad e, de megnéztem direkt mikor írtad ebben a házban minden 4 tűs. De egyébként csak egymásba akarom dugni ha szabad abből a célból hogy csatlakozókat spóroljak, mert kevés a molex :/ A predatorba meg így nem tudom mi lesz a megoldás mert abba nincs is lehetősség a molexet egymásba dugni, szóval hogy hidaljam ezt át, létezik a táp satából molexbe átalakító vagy 1 molexből 2 molex ágra alakító?
-
verycool
tag
válasz
verycool #18126 üzenetére
Ám köszi, akkor azt mondod mennie kell csak a 3 pineseket rádugom a házra meg a ház molexet a tápra. Akkor már csak azt nem tudom hogy egybedugdoshatok e ilyen két kimenetes csatikat büntetlenül
Vagy van e olyan amit nem dughatok egymásba esetleg tök mindegy bármit lehet, vagy semmit.
-
verycool
tag
válasz
verycool #18123 üzenetére
Háát nem tudom sajnos, várom a választ továbbra is, tehát a házból kijövő molex amihez tartozik a 4 db 3 pines is az csak a szabályzónak ad feszt. vagy az tovább adja a 3 pinesen a ventinek is. És ha nem adja tovább, akkor azon az első képen látható két oldalas (elől apa és hátul anya) csatin egymásba dugdoshatom e a molexeket a ventiről és akár a végére dughatok e még egy molexet ami nem venti. És a hátsó ventit dughatom e a top szabályzójára fogja e e kezelni?
-
verycool
tag
válasz
verycool #18120 üzenetére
azthiszem kezd összeállni a kép, most hogy visszanéztem a kínai videót mutatja és mondja hogy a docking a házból kijövő 4 eres molex és sata. a Másik meg ahogy írtad te is a szabályzó. Most esik le hogy azokat a molexeket amik a ventiből jönnek nem is kell bedugni ezek szerint, mert megkapja a tápot a házból a 3 pines csatin? jól gondolom?
-
verycool
tag
válasz
Kernel #18119 üzenetére
jaa nem így van hanem maga a csatlakozó két oldalas a ventin nem átalakító és nem tudom hogy ezeket egymásba lehet e dugni. Mert ugye jön ki a gépből 2 molex meg a két ventiből is kettő de csak 2 molex van a tápon. Az ami a gépből jön ki fogalmam nincs ugye hogy mihez van és nem tudom hogy miket dugdoshatok egymásra miből lehet probléma esetleg. Meg azt hogy a hátsó ventit műkötetné e ha a topra dugom a háznál.
-
verycool
tag
válasz
Kernel #18117 üzenetére
Köszi. Tehát úgy képzeld el hogy az egyik oldalán apa a másikon anya van így az egyik csatiját belehet dugni a másikba, így akármennyit egymásra tudnék dugdosni végül is végtelenül egy táp molexre. Alulról van bekötve a kábel így a hátuljába is csatlakozó van. A videót néztem amiket találtam de erről nem beszélnek keresgéltem már képeket vagy bármit de nem találtam erre az egyszerű kérdésre vonatkozóan választ.
-
verycool
tag
Sziasztok. Soha nem használtam hűtőket a pc házba, és nem volt még új "modernebb" házam, most vettem egy Aoerocool GT-A házat, amibe alapból csak 2 venti van, elől egy és hátul egy. A házból jön ki még 2 Molex csati is ezt szeretném megtudni mi célt szolgál. Van a tetején sata dokkoló az egyik azé lehet, jól gondolom és van kettő venti szabályzó az lehet a másik? Az egyik egyébként zöld - fehér a másik piros - fekete - fekete - sárga. Na most fogalmam nincs hogy kell bekötni ezeket a ventiket. Van ugye mindhez egy molex csati és egy 3 pines csati a gépből jön ki 2 front és kettő top feliratos amibe belemegy ez a 3 pines csatlakozó. Ezek a venti szabályzóhoz mennek gondolom mivel csak front és top felirat áll a szabályzókon is. Ok itt csatlakozik be megint egy kérdés mi történik ha rá teszem a hátsót a top feliratosra, meg őrül vagy ugyanúgy fogja kezelni? És végül a tápon van egy ilyen 4 csatlakozós pin ami rámegy a sys fun -ra az alaplapon, ez oda való? Valamint a ventikben a molexen apa és anya oldal is van, kérdés hogy egymásra dugdoshatom ezeket és akkor egy molexes tápcsatin elviszi az összes hűtőt? köszi előre is, ha nem érthető itt vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Fogyjunk le!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Subaru topik
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Milyen egeret válasszak?
- Crypto Trade
- Bittorrent topik
- Aggódnak a cégvezetők, Trump még több Intel-üzletet akar
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest