- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
Még szakközépben volt egy haverom (2002), aki két AT-s tápot szerelt össze 1 dobozba, és azokat relével kötötte össze. És azt hiszem neki működött.
(PC-t hajtott vele.)
A két tápot én is jó ötletek tartom, de nem a teljesítmény növelése miatt, hanem a rendundancia miatt lenne jó. Ezt viszont eddig csak szerverekben láttam. Természetesen kéne még egy olyan eszköz is ami a két táp közül választ, és még mérje a rajta átfolyó tápszintek hullámosságát is.
Mert ugye nem csak az a baja lehet egy táppal, hogy 5 V helyett 7 V-ot ad, hanem az is, ha a 5 V +/-50 mV helyett, 5 V+/-1 V-ot ad. (Most arra nem is térnék ki, ha 500 W helyett csak 200 W-ot képes leadni.) -
KeNTaGoN
tag
Udv.
Zohan: En szivesen segitek forrasztas temaban. Ezen a teren viszonylag nagy gyakorlatom van. Lasd: [link]
Bar ilyen billentyuzetet meg nem berheltem, de szerintem nem jelenthet gondot.mclaren777: A festes nem okoz semmi bajt.
A csavaroknal, illeszteseknel, ha akarnank sem lehetne teljesen megoldani a szigetelest fem burkolat eseteben. Szal ott a teljes szerkezet szepen megkapja a foldpontot. Az a vekony festeg reteg nem sokat jelent, plane hogy ugyis azonnal lepattogzik.Nallunk a gepet ellato konnektor regebben nem volt foldelve. Az egy dolog, hogy a haz csipett, de ha a telomat feldugtam usb-n, akkor az szabalyosan razott. (szalcsiszolt aluminium boritas hatranya)
50V koruli feszultseget mertem rajta, amit en mar nem szivesen fogdosok... Szal fontos dolog a fold, mer a kosza fazis szemet tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Keresünk dokkolókat
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Beszámítás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest