Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Olcsó USB WiFi AC adapter
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
KeNTaGoN
tag
Udv.
Zohan: En szivesen segitek forrasztas temaban. Ezen a teren viszonylag nagy gyakorlatom van. Lasd: [link]
Bar ilyen billentyuzetet meg nem berheltem, de szerintem nem jelenthet gondot.mclaren777: A festes nem okoz semmi bajt.
A csavaroknal, illeszteseknel, ha akarnank sem lehetne teljesen megoldani a szigetelest fem burkolat eseteben. Szal ott a teljes szerkezet szepen megkapja a foldpontot. Az a vekony festeg reteg nem sokat jelent, plane hogy ugyis azonnal lepattogzik.Nallunk a gepet ellato konnektor regebben nem volt foldelve. Az egy dolog, hogy a haz csipett, de ha a telomat feldugtam usb-n, akkor az szabalyosan razott. (szalcsiszolt aluminium boritas hatranya)
50V koruli feszultseget mertem rajta, amit en mar nem szivesen fogdosok... Szal fontos dolog a fold, mer a kosza fazis szemet tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő