Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Kalandor: Tartalom
 - sziku69: Szólánc.
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai

Új hozzászólás Aktív témák
- 

liqquid
tag
válasz

KeNTaGoN

üzenetére
						Ez több mint valószínű
 Azért köszi, végülis logikus a plexis megoldás, csak ebben a formában kissé kókány lenne, mivel kör alakú a kis lemez ami a tartója volt a ventinek, így vagy szépen ráragasztom, vagy eladom valamennyibe és veszek 1 újat, de már nem ilyet, hanem valami cserélhető ventiset 
 - 

Kvazár
őstag
válasz

KeNTaGoN

üzenetére
						Minden tiszteletem a tiéd, de az a poti csak úgy egymagában volt a venti elé kötve? Mert az elég szakbarbárság, és aki ilyet csinál az meg is érdemli.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És amit mondtál ventit, nem tudom te mire használtad, de nem hiszem, hogy a gépedbe, mert az 56.4 dBA -es.
 Tehát a-mellett létezni nem lehet, nem hogy netezni. 
 - 

Kvazár
őstag
válasz

KeNTaGoN

üzenetére
						Ritkán szoktam, de van külön SMD pákám.
 És van olyan haverom, aki csak SMD-vel foglalkozik, mert állítása szerint sokkal gyorsabb és könnyebb azokkal bánni. ( Láttam már munka közben, és tényleg. )Hát neon az egy más kérdés. Olyat nem szívesen tennék a gépbe. Már megcsináltam a kivágásokat, és nembiztos, hogy szépen eltudnám rejteni.
Igen, ismerem Pesten a Ret-et, Lomex-et..., szoktam is oda járni. Azért kérdeztem a pontos típust, mert választani viszont nem tudok.
 Gondoltam hátha van már valakinek tapasztalata vele, mert mint írtad nem 1-2 db-ról lesz itt szó (nagy tornyom van).gordonfreemN:
Igen, azt lehet hajlítani, de a gyárban, gyártás közben. Az tulajdonképpen egy üreges cső ami gázzal van töltve, így ha te kézzel utólag hajlítasz rajta, akkor a belső térfogata a hajlítás miatt lecsökken, és a melegedés közben (használat) akár el is pukkanhat a túlnyomás miatt.
Tehát, én nem tenném. - 

Kvazár
őstag
válasz

KeNTaGoN

üzenetére
						Tudnál nekem pontos típussal/bolttal UV-s SMD LED-et ajánlani? Amiket eddig találtam, csak UV szerűek voltak, és inkább kéken világítottak. Célom UV aktív csövek megvilágítása, de valahogy a Revoltec csövek nem igazán váltották be hozzájuk fűződő elképzeléseimet. Világít, de valahogy nem igazán látom, hogy az UV aktív csövek annyira aktívak lennének. Lehet a cső az ami csak ennyit tud?

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
 - Milyen billentyűzetet vegyek?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
 - Milyen notebookot vegyek?
 - Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
 - Autós topik
 - PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Heroes of Might & Magic: Olden Era
 - További aktív témák...

- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
 - 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
 - EVGA Supernova 850 GT
 - Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra LCD Kijelzős vízhűtés!
 - Corsair CX650F RGB 650W Moduláris Tápegység

- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
 - Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
 - BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azért köszi, végülis logikus a plexis megoldás, csak ebben a formában kissé kókány lenne, mivel kör alakú a kis lemez ami a tartója volt a ventinek, így vagy szépen ráragasztom, vagy eladom valamennyibe és veszek 1 újat, de már nem ilyet, hanem valami cserélhető ventiset 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
 Tehát a-mellett létezni nem lehet, nem hogy netezni. 
 Gondoltam hátha van már valakinek tapasztalata vele, mert mint írtad nem 1-2 db-ról lesz itt szó (nagy tornyom van).