- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Napkollektor - csak úgy
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
BullZeye #19938 üzenetére
Gondolom valami ilyesmi mechanizmusról van szó. A legegyszerűbben és komolyabb elektronika nélkül egy erős DC motorral, például akkumulátoros fúróval, vagy ablaktörlő motorral lehet ezt megoldani (itt hasonló ágyat motorizáltak). Én mindenképpen egy relatíve rugalmas összeköttetést alkalmaznék, hogy az irányváltások simák legyenek, de azon kívül semmi extra nem szükséges.
(#19937) Nerazim:
Tényleg semmi extrát nem csináltam, de azért leírom...Első körben egy nagyon-nagyon finom csiszolást adtam az alkatrészeknek (200-400-as papírok talán, lényegében a legfinomabbak, amiket csak találtam a műhelyben). Ezután jött egy alapos mosás/zsírtalanítás (régi, talán már évek óta lejárt szavatosságú
) Ultra mosogatószerrel, erősen langyos/kéz-meleg vízben feloldva. Nem szoktam a tisztítószereket közvetlenül a tárgyakra tenni, mindig vízben oldva használom őket, nem tudom ez számít-e valamit, de én így szoktam. Amikor teljesen megszáradtak a cuccok (nem töröltem meg az alkatrészeket, hogy legyen ideje a tisztítószernek kifejteni a hatását), akkor "100%"-os alkohollal áttakarítottam még egyszer. Ezután pedig jöhettek is a festékrétegek. Még egy apróság: én leheletvékonyan szóróm a festéket. Sokszor az első réteg alig látszódik és képes vagyok 8-15 rétegben is rámenni egy-egy alkatrészre, mindig csak épphogy megszórva a felületet és nem tartom be a gyártói "5-10 perc után rámehetsz újra" dolgot sem, ahogy esik úgy puffan alapon, de minimum 20 perces szüneteket tartva fújom a rétegeket. Így kicsit lassabb, de eddig még mindig jól működött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- Motoros topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest