Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
@lbert
tag
köszi a tanácsot de annyira nem vagyok amatőr a dologban. tudom hogy kemény több száz voltok és több tíz amperek cirkálnak benne. valóban csúnyán meglepi azt aki felelötlenűl bánik vele.
dolgoztam már épp a szakmá(m)ban a MÁVnál villanymozdonyokat berheltünk. ott volt egy penge elme kolléga de akkor sem érdekelt a téma. pedig a srác rohadtul vágta de én baromnem foglalkoztam a témával nagyon. persze azóta el telt pár év és felejtettem. de nézetm is utánna már.
szal olyan félúton vagyok.
egyébbiránt audió tknikai célokra és olyan ami könnyen variálható. mondjuk az üzemi frekivel. töbnyire avval változtatnak teljesítményt v feszkót.
de tényleg kösz a jótanácsot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bittorrent topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Óvodások homokozója
- Interactive Brokers társalgó
- Energiaital topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest