Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tibz03

őstag

Sziasztok!

A következő problémám van: tegnap szerelgettem a gépem, a táp kábeleire harisnyát tekertem, ventiket szedtem ki/tettem be... szóval rendezgettem.

Van a gépemben 2 Revoltec UV fénycső, és egy UV-csöves venti is (ha valaki nem ismerné: [link] ) Tehát hát 2 inverter van a gépben.

Amikor végül bekapcsoltam a gépet, nem volt hajlandó világítani egyik UV cső sem, és a ventin lévő "UV-gyűrű" sem, akármelyik inverterbe dugtam akármelyik UV-s eszközt, és akármelyik tápkábelre dugtam az invertereket... sehogy sem voltak hajlandók működni az inverterek, ebből nem volt nehéz kilogikázni, hogy megdöglött mindkettő. :(

A kérdésem: mi lehet az oka? Nyilván valamiféle túlfeszültséget kapott, vagy hasonlót, de mégis, hogy kerülhetném ezt el a közeljövőben? :F (Konfigom az adatlapomon, plusz a táp: Chieftec GPS-400AA)

Köszönöm a választ! :R

Szerk:

Még az talán fontos lehet, hogy lehetséges (bár már nem emlékszem pontosan), hogy sorban kötöttem egy tápkábelre az invertereket 1-2 ventivel. Ez lehet a gond? :F Sík vagyok fizikából. :B )

Új hozzászólás Aktív témák