- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergo_pet
aktív tag
válasz
bogingrol #2239 üzenetére
Szia, elolvastam az utsó pár hsz-t és én is csak azt tudom mondani, hogy felejtsd el a gyemantkorongot, az csak ''parasztvakitás'' a modding klubban. Én is elég sokat daraboltam a gépem és én is a sima flexkoronghoz hasonlóval csináltam, csak persze kisebb és dremelhez való.
Nem kell félni nem kopik azért annyira, elég jól viszi ezt a vékony lemezt, ha pedig nem akarsz teljes készletet venni, keresd a kis hengeres dobozokat. Általában olyan dobozban adják, mint a filmeket ami a régi fényképezőkbe való, van benne kb 25-30 db, attól is fugg, melyik méret és melyik vastagság, mert ebből is van több. Amit a srác mondott, amin kivulrol latszanak a szálak, az az erősebb, vastagabb, tehát durvább dolgokra való, inkább egyenes vágáshoz, a másik a vékonyabb jobb a kanyarokhoz. Ja és ami fontos, párszáz forintról beszélünk! Ja igen és én sima barkácsboltban vettem, ahol lehet kapni flexkorongokat is, esetleg csavarboltban is megpróbálhatod. Sok sikert!
Egyébként nincs ebben semmi furcsa, oda is van irva a linknel amit beraktal, hogy fémnél keményeb anygokhoz, porcelan, kő, stb. Ha belegondolsz az üveget sem a fémhez való flexkoronggal vágják!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hollow Knight
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- További aktív témák...
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest