Új hozzászólás Aktív témák

• Gergo_pet

aktív tag

válasz bogingrol #2239 üzenetére

Szia, elolvastam az utsó pár hsz-t és én is csak azt tudom mondani, hogy felejtsd el a gyemantkorongot, az csak ''parasztvakitás'' a modding klubban. Én is elég sokat daraboltam a gépem és én is a sima flexkoronghoz hasonlóval csináltam, csak persze kisebb és dremelhez való. :) Nem kell félni nem kopik azért annyira, elég jól viszi ezt a vékony lemezt, ha pedig nem akarsz teljes készletet venni, keresd a kis hengeres dobozokat. Általában olyan dobozban adják, mint a filmeket ami a régi fényképezőkbe való, van benne kb 25-30 db, attól is fugg, melyik méret és melyik vastagság, mert ebből is van több. Amit a srác mondott, amin kivulrol latszanak a szálak, az az erősebb, vastagabb, tehát durvább dolgokra való, inkább egyenes vágáshoz, a másik a vékonyabb jobb a kanyarokhoz. Ja és ami fontos, párszáz forintról beszélünk! Ja igen és én sima barkácsboltban vettem, ahol lehet kapni flexkorongokat is, esetleg csavarboltban is megpróbálhatod. Sok sikert!

Egyébként nincs ebben semmi furcsa, oda is van irva a linknel amit beraktal, hogy fémnél keményeb anygokhoz, porcelan, kő, stb. Ha belegondolsz az üveget sem a fémhez való flexkoronggal vágják!

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés