Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Őskoczka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
krics
tag
szegasztok, a tronsmart t428 szinten rk3188-as, az mk908-tol ha jol tudom annyiban ter el egyedul, hogy a wifi-t ket savon is tudja venni, 2.4 es 5 ghz-en, az mk908 ezt nem tudja, ezert a t428 valamivel dragabb. Tegnap kaptam meg, nagy nehezen a hozza valo driver feltelepiteset ma sikerult megoldani, a delutanom rament, de talaltam egy kommentet amiben megvolt a megoldas: ugy kell az usb-n keresztul a pc-hez csatlakoztatni a cuccost, hogy a stick oldalan levo reset gombot benyomva kell tartani kb 3 mp-ig, akkor aztan a windows ad egy hangot amikor felismerte, es utana mar a device mgrbol siman felmegy a driver a pc-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Lenovo ThinkCentre mini pc i5/16/512
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest