- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nerazim
őstag
válasz
interstate76 #5678 üzenetére
Helyzetjelentés:
Felraktam a Kitkat romot jónak tűnt, de pár apróság miatt (nem lehetett beállítani hogy alvó állapotba menjen 10perc után) ezért mennie kellett.
Újra felraktam a Finless 1.6 romot először jó volt, de a super user bekavart le akartam törölni aztán meg már nem enegedte kérte h rootoljam
Újra fleraktam és most elmegy meg visszajön a kép újra és újra,de már bootnál is.
Újra felraktam szintén ugyanaz, kissé pánikolni kezdtem és arra jutottam h visszaraknám az eredeti romot mert végülis különösebb baj nem volt vele. Van erre valami leírás? Annyit sikerült kideríteni, hogy azt már viszont a Batchtools-al kell, na de hogy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 120.000ft!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest