- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
b_alazs #4803 üzenetére
Szívesen segítek, de ebben nem én vagyok az embered. Nem vagyok Gamer. Amikkel eddig próbálkoztam, azoknál nem a vas volt kevés, hanem irányítási problémák voltak. A játékban nem volt leprogramozva az érintés input nélküli vezérlés. Persze lehet, hogy én bénáztam. Se a Simcity -t, se a Dungeon Keeper -t nem tudtam működésre bírni.
MY2K:
Ez sztem nem igaz. Még most is szívesen használom a Measy U2C -met (Finless 1.7b). Amikor elszállt az MK802IV, akkor az volt egy darabig a fő eszköz. Érezhetően lassabb volt (RK3066), de a médialejátszásnál nem volt ram probléma. Folyamatosan látom floatingban a ram használatot. Egyedül böngészésnél szaladt meg. De ez sem általánosítható infó, mert böngészőfüggő. Dolphin -t használok, ami nem a ram takarékosság bajnoka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- eFootball
- Battlefield 6
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest