- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
HeavyToys #436 üzenetére
Ha egyszerű mp3 lejátszásról van szó (ebbe beleértendő a routerre kötött vinyó is), akkor az síma ügy. Ha az egy olyan Youtube anyag, amit a gyári kliens lejátszik, akkor szintén nem gond. Pl. a BS Player lejátsza az ilyen anyagokat háttérben. Az XBMC is, pluginnal (ezeket teszteltem 3066 -on). A beágyazott flash már trükkösebb, de nem lehetetlen. A Floating Browser viszi a flash -t és meg lehet nyitni külön ablakban is (ezt is teszteltem, bár két, párhuzamos flash -hez már tényleg karcsú a kétmagos). Ha minden igaz, Firefoxra is van ehhez addon. Letöltöttem, de még nem volt időm tesztelni. Azt tapasztaltam, hogy a Firefox beta elég jól viseli a flash -t, csak nem szabad fullba kirakni, hanem inkább az ablakot kell átméretezni. Ezen kívül is lenne még egy-két ötletem, de azok már elég elvetemültek. Elvileg ki lehet nyerni a beágyazott stream -ből az flv -t és azt megnyitni videólejátszóban. De ehhez kéne a konkrét link, mert nem minden esetben működik a trükk. Amiről viszont még nem esett szó, az a JRE. Erre sincs megfejtés androidon (meg úgy egyébként, arm -en). Egyes netes játékok használják ezt a Java környezetet. Ezek csak akkor játszhatók droidon, ha készítettek hozzájuk klienst appot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest