Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz HeavyToys #436 üzenetére

Ha egyszerű mp3 lejátszásról van szó (ebbe beleértendő a routerre kötött vinyó is), akkor az síma ügy. Ha az egy olyan Youtube anyag, amit a gyári kliens lejátszik, akkor szintén nem gond. Pl. a BS Player lejátsza az ilyen anyagokat háttérben. Az XBMC is, pluginnal (ezeket teszteltem 3066 -on). A beágyazott flash már trükkösebb, de nem lehetetlen. A Floating Browser viszi a flash -t és meg lehet nyitni külön ablakban is (ezt is teszteltem, bár két, párhuzamos flash -hez már tényleg karcsú a kétmagos). Ha minden igaz, Firefoxra is van ehhez addon. Letöltöttem, de még nem volt időm tesztelni. Azt tapasztaltam, hogy a Firefox beta elég jól viseli a flash -t, csak nem szabad fullba kirakni, hanem inkább az ablakot kell átméretezni. Ezen kívül is lenne még egy-két ötletem, de azok már elég elvetemültek. Elvileg ki lehet nyerni a beágyazott stream -ből az flv -t és azt megnyitni videólejátszóban. De ehhez kéne a konkrét link, mert nem minden esetben működik a trükk. Amiről viszont még nem esett szó, az a JRE. Erre sincs megfejtés androidon (meg úgy egyébként, arm -en). Egyes netes játékok használják ezt a Java környezetet. Ezek csak akkor játszhatók droidon, ha készítettek hozzájuk klienst appot.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés