- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zol77
aktív tag
válasz
Lifeforce #4287 üzenetére
Nekem eddig bejött,de nagyon. Persze nem a Minix,mert még az nem kapható, hanem egy Toshiba tablet,ami ugyanaz a hw mint a Minix Z64. Igaz én windowsal használom,Linux alatt nem tudom mi a helyzet,mert úgy rémlik,hogy Te azt akarsz majd rátenni. Hdmi -n ki van kötve monitorra,a tabletet mint tablet,nem is használom,hanem mint "pc" üzemel nálam. Hubon keresztül egér,billentyűzet,pendrive rákötve,meg egy 32GB-os microsd van benne.
3 hete használom,ez a hw teljesen jó minden feladatra,még játékra is. És teszi mindezt hang nélkül, 4W fogyasztással. Azt telepítek rá amit akarok,teljes értékű, legális windows 8.1 van hozzá,a 32GB belső tárhelyből 14GB szabad. A 4K videót is röhögve viszi,ha valakinek ez is számít, úgyhogy jó kis hw lett ez,főleg ha tényleg 129$ lesz a Minix verziója. Egy dolgot hiányolok a Minixről,az optikai kimenetet,de arra is találtam megoldást.
Ha valakinek kell valami infó,hogy mi hogy fut ezen a hardveren,az szóljon kipróbálom,legyen az app,vagy akár játék. A használhatóságról azt hiszem sokat elmond,hogy az asztali gép, (ami egy i5 8GB rammal) az elmúlt 3 hét alatt 2x volt bekapcsolva, az is egy gyors másolás erjéig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- LEGO klub
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- HP 840 G8 Workstation dupla CPU Xeon Gold 6134 64Gb
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest