- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csjohnny
tag
Az MK908 tárhelyei úgy néznek ki hogy van :
egy Belső Tárhely ami 2GB
egy Nand Flash ami 4GB.
És lehet egy SD kártya ami max. 32GB.Ha telepítesz egy alkalmazás az feltelepedik a belső tárhelyre valamint ha az alkalmazásnak szüksége van még további kiegészítő adatokra amiket letölt (data, obb fájlok) ezt a nand flashre tölti le az Andoid/Data vagy Andoid/Obb mappákba.
Az áthelyezés SD kártyára itt valójában azt jelenti hogy a Belső Tárhelyen tárolt programot átmozgatja a Nand Flash-re!
Az SD-re semmit sem tesz, ezért csináltam azt hogy a Nand Flash és a SD kártya csatoláli pontjait felcseréltem.
De hogy ne vesszen kárba a 4GB a ROM felrakásakor a parameter fájlt kicserélem a 2GB helyett a 6GB-osra. Így lesz egy 6GB-os Belső tárhely egy 600MB-os Nand Flash, majd a vold.fstab fájl módisításával ezt a kisebb méretű Nand Falsht cserélem át a 32GB-os SD kártyával.Igy a következő tárhelyek fesznek az MK908-ban:
egy Belső Tárhely ami 6GB
egy Nand Flash ami 32 GB (ez a SD kártya)
egy SD kártya ami 600MB (ez a Nand Flash)Angry Birsd-nél én csak egérrel játszottam, igazából nem próbáltam mappot csinálni rá.
A HUB kap tápot az Mk908-tól USB-n keresztül.És ezt fordítva is elmondhatom hogy ha csak a HUB-ot kapcsonád be a tápjáról az MK-t még nem az is bekapcsolna, mert a HUB adna neki tápot.
Jól gondolod hogy valami kéne a HUB-ba. Én egyszerűen lekötöttem a HUB-ban az USB csatlakozó felé menő piros táp kábelt. Így csak a tápjáról kap 5V-ot.Biztos lehet FAT32-őn kívul másra is leformázni az SD-t és akkor lehet symlinkelni, nem próbáltam még ezt.
Egy 5V-os ventit pedig ilyen esetben érdemes rátenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest