- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
#79335424 #3010 üzenetére
Szerintem ez kicsit magasan kezd. Mennyibe fog kerülni a (sokkal jobb) Mali T760-assal és 8 magos procival szerelt mini PC, ha ez ennyi?
De mondok más összevetési alapot: ugyanezzel a gpu-val és 8 magos cpu-val van olyan 2 SIM kártya fogadására is képes tablet (vagyis inkább phablet) a GB-n, ami csak 175 usd, márpedig a mini pc-k az ugyanolyan hardverrel szerelt taboknak/telefonoknak kevesebb, mint a felébe szoktak kerülni, ez a tronsmart meg alig olcsóbb egy nála jóval erősebb phabletnél. Ha az RK3066-os és 3188-as cuccokat is így árazták volna, akkor soha nem vettem volna mini PC-t. Tudom, hogy slendrián az összevetés, hisz nem elég csak a cpu magok számát és a gpu-kat egymás mellé tenni, de akkor is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Cyberpunk 2077
- Milyen nyomtatót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Suzuki topik
- Windows 10
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest