- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
Sziasztok!
Sok béna célhardver után úgy döntöttem, Android alapokra helyezem a médialejátszómat. Vásároltam is egy 918-ast ehhez. Tudom, ez miniPC, nem media player, de halálra idegesített már, hogy minden 3. filmet nem lehetett megnézni velük.
Jelenleg XBMC-t használok, amin elhasalnak a 720p+ streamek, de ezeket MXPlayer szépen viszi HW renderrel. Ez még belefér.
Szeretném a lehető legjobban hasonlóvá tenni a megszokotthoz a kezelését, azaz a Logitech Harmony-val szeretném használni. A kérdésem az, hogyan lehet az XBMC-t kezelni, ha nincsenek megszokott billentyűparancsok? A géphez adott távirányítót persze föl tudom programozni a Harmony-ra, de jó volna a play/stop/stb. gombokat is funkcionálisan használni.
Használja így valaki a gépet, vagy mindenki wireless kontrollerrel, billentyűzettel, tapipaddal tolja?
Semmi másra nem fogom használni, mint a NAS-ról filmek és zenék lejátszására.
Köszi előre is az ötleteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óra topik
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- Lexus, Toyota topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest