Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz vvrobi #2798 üzenetére

Úgy tudom, hogy a Finless romokban benne van a Mouse Wheel Zoom. Érdekes, hogy nálam, a Neomode 1.9a menüjében nincs ilyen opció. Pedig a funkció benne van. Én is véletlenül akadtam rá. Az Elixír2 programmal sikerült elővarázsolni. Információ - szoftver - kisegítő lehetőségek - kisegítő lehetőségek beálllítása. Valahol a system -ben van egy fájl, amiben meg van határozva, hogy az Android menülehetőségei közül mi legyen rejtett. Valószínűleg Neomode ebben nem állította át a kisegítő lehetőségek menüpontot.

Lifeforce:
    Ebből a szempontból az MK802IV augusztus körüli romja volt érdekes. A kikapcsolás menüre az eszköz teljesen leállt. Bekapcsolni vagy a szokásos táp ki-be módszerrel lehetett, vagy a TV is be tudta kapcsolni. Ha a HDMI felől jelet érzékelt, akkor bekapcsolt. Érdekes feature. Én speciel falra másztam tőle, mert DVI -t használok, amire érzéketlen maradt. Ezért hiába kapcsoltam ki shellparanccsal a HDMI kimenetet, mert nem tudtam visszakapcsolni. A mocsoknak ilyenkor is a HDMI felől is kellett volna jel a kimenet aktiválásához, amire nálam hiába várt. Ezt nem tudom, hogyan oldották meg a Riko -nál, mert elvileg az RK nem tudja a CEC vezérlést. Viszont, ha jól emlékszem, akkor az AML igen. Mintha a Mele kütyüket lehetne vezérelni CEC -cel

Új hozzászólás Aktív témák