- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
Ilyen egyébként a T-R42, leváltottam két dolog miatt.
A T-R42-ben lecserélték a wifi chipet, és csak titkon szólok, hogy a processzor is T-s változat lett volna.
Helyette az MK918 jön, ami a megszokott rendes RK3188 (nem a t), és a jól bevált AP6210 wifi van benne.
Rendeltem tesztre 10db X5II készüléket, ami az MK918 egy kicsit minőségibb kivitele, hajaz a minix 5 dobozára és tudására, MK918-hoz hasonló áron.
Sajnos így járt az összes stickes készülék is, az MK908 mind rikos mind a V3, és MTK-s verzió processzora lecserélésre kerültek, és már csak T-s chippel szerelik őket.
Viszont cserébe lement az ára egy kicsit, így ugyan ezért az árért már mindegyikből II-es verziót rendeletem (antennás), ezért aki éppen vár, már az újat kapja.
Az új 8 magos GPU-s szörnyedvény csúszik 2 hetet sajnos, azzal az a terv, hogy brandeljük, és a hiányosságait magunk pótoljuk majd (ilyen a merevlemezek kikapcsolása standby állapotban, illetve az ext partíciók teljes támogatása külső eszközöknél.). 4K felbontás, és hasonlít szintén a minix készülékekre, de szerintem sokkal szebb.
Nyilván amíg nem lesz brand, addig a hiányosságok benne lesznek, mint minden ilyen lejátszóban.
Az ára a minix 7-es alatt lesz, ha minden jól megy akkor br 32000.- .ről indul.
És még egy jó hír, érkeznek az F10 Mele Pro verziói is két héten belül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black 2026.06.14.-ig Nemzetközi Garancia
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 16GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Sony Playstation 4 Pro 1TB SSD
- Nagyon szép állapotban!! Dell Latitude 5400 i5-8365U 16GB RAM 256GB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 8GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest