Új hozzászólás Aktív témák

• Lifeforce

őstag

Ilyen egyébként a T-R42, leváltottam két dolog miatt.
    A T-R42-ben lecserélték a wifi chipet, és csak titkon szólok, hogy a processzor is T-s változat lett volna.
    Helyette az MK918 jön, ami a megszokott rendes RK3188 (nem a t), és a jól bevált AP6210 wifi van benne.
    Rendeltem tesztre 10db X5II készüléket, ami az MK918 egy kicsit minőségibb kivitele, hajaz a minix 5 dobozára és tudására, MK918-hoz hasonló áron.
    Sajnos így járt az összes stickes készülék is, az MK908 mind rikos mind a V3, és MTK-s verzió processzora lecserélésre kerültek, és már csak T-s chippel szerelik őket.
    Viszont cserébe lement az ára egy kicsit, így ugyan ezért az árért már mindegyikből II-es verziót rendeletem (antennás), ezért aki éppen vár, már az újat kapja.
    Az új 8 magos GPU-s szörnyedvény csúszik 2 hetet sajnos, azzal az a terv, hogy brandeljük, és a hiányosságait magunk pótoljuk majd (ilyen a merevlemezek kikapcsolása standby állapotban, illetve az ext partíciók teljes támogatása külső eszközöknél.). 4K felbontás, és hasonlít szintén a minix készülékekre, de szerintem sokkal szebb.
    Nyilván amíg nem lesz brand, addig a hiányosságok benne lesznek, mint minden ilyen lejátszóban.
    Az ára a minix 7-es alatt lesz, ha minden jól megy akkor br 32000.- .ről indul.
    És még egy jó hír, érkeznek az F10 Mele Pro verziói is két héten belül :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés