Új hozzászólás Aktív témák

• marcee

addikt

Sziasztok,
    Egy T-R42-re szeretnék egy jól használható, hálózati galéria, képnézegető, vetítő programot. Valahogy ezeket a funkciókat együtt nem találtam még meg. A lejátszón gyárilag van egy Explorer nevű alkalmazás, meg telepítettem egy ES File Explorer-t. Ezekkel látom a hálózatot, az smb megosztást, az előbbi egyszerű listában, a másik szebb felületen, thumbnail-ekkel mutatja a képeket. Ha meg akarok nyitni egy képet, akkor mind a kettő feldobja a kérdést, hogy melyik programmal. A gyári galéria, meg amiket eddig találtam, csak azt az egy képet látja ilyenkor, amit a hálózati fájlkezelőből megnyitottam, nem tud képet váltani. Az ES File Explorer feltelepített ugyan egy ES Képnőzegetőt, de az meg vetíteni nem képes, csak egérrel tudom oldalirányban húzással váltani a képeket, a tv-n annyira nem kézreálló, mint egy tablet/telefon képernyőn. Nem lenne baj, ha a távirányító iránygombjaival is működne, de ez már csak hab lenne a tortán. Az is marha jó lenne, ha gyorstárazná, előtöltené a képeket, mert az ES képnézegetőben gyakran várni kell 1-2 mp-et mire betölti az aktuális képet (13MP-esekkel próbáltam).
    Előre is kösz!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés