- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pityu8
tag
Én is beléptem a "klubba", délután érkezett meg a Tronsman 908-am. A gyerkőcnek vettem, hogy ne a villanyzabáló pc-t használja. Most (és az anyagi tervek szerint egy darabig) csak egy egér van rádugva. Az androidhoz annyit értek, hogy van egy kb. 4 éves 2.1-es telefonom. A problémák:
1. Magyar ékezet.Az external Keyboard helperre váltás után nincs az egérrel használható bill. Az Anysoft Keyboard-ból meg csak a magyar plugint ajánlja fel a Pay, az alapprogramot nem. Ezekről olvastam a fórumon, a 808-ast is végig olvastam.
2. Böngészős játék, pl. Farmerama, Empire GGS. A játék egere nem "ragad" össze az én egeremmel. Vagyis az enyémet tudom húzogatni, de a játéké egy helyen marad.
3. Tabletten, nagyon okos telefonon lehet 2 ujjal nagyítani, kicsinyíteni, itt hogyan lehet?
A Bob 1.5-ös van rajta. A wifi 65 Mbps sebességet ír, egy Tplink 842ND-vel, Vargalex fw-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Elite: Dangerous
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- OLED TV topic
- Hardcore café
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest