- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
TripleB #1912 üzenetére
A "szokott módon" -t fejtsd ki légyszi bővebben, mert nem értem és nálam nincs gond a kijelöléssel!
A nagyítás érdekes dolog. A 3066 -os Finlesseken volt egy opció a beállítások menüben, amit ha aktiváltunk, akkor az egérgörgő nyomvatartása közbeni görgetésre nagyított. De 3188 -on ilyet nem láttam. Ezért azt tudom mondani, hogy böngészőn múlik. A duplaklikkes zoom általában szokott menni. Nálam, a Dolphinban, ha a beállítások - Lab -többujjas nagyítás gomb aktív, akkor a weboldal kis mozgatására jobb oldalon, alul megjelenik egy nagyítás/kicsinyítés gomb. Ezen kívül, ha a Jetpack is telepítve van, akkor ha nem biztos benne, hogy hova akarsz kattintani, akkor azt a területet feldobja nagyobb nézetben.
A karakterismétlés gyenge elem, vagy zavart adatátvitel (interferencia bt, wifi, vagy más vezeték nélküli eszköz) miatt szokott lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asztali PC , R7 5800X , RX 5700 XT , 16GB RAM , 960GB NVME
- Gamer PC - Ryzen 5 3600X // X470-F // 1660 SUPER OC // 16GB RAM // 1TB NVME SSD
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest