- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
interstate76 #1709 üzenetére
Eddig egyetértettem veled, mert valóban van minőség béli különbség a lejátszásnál egy miniPC és egy 20onezres médialejátszó között, de ennél a mondatodnál azért megálltam fél percre, feldolgozni... "32"-os full HD LCD-n is simán látszik a különbség"
Ha most nem túlzol, akkor azt sem lehet kizárni, hogy az általad használt miniPC-vel van gond! Olyanba nem akarok belemenni, hogy fizikai képtelenség, hogy láss különbséget, mert ez mindig vitát szül, ráadásul olyat, aminek úgy sincs eredménye.
Egy 720p mkv is határozottan szebb 1080p kernellel, nem kiemelkedően nagy a különbség, de észrevehető, lehet ebből is adódik az, hogy valaki állítja, hogy a jótól nagyon messze van, valaki meg állítja, hogy jó, kiemelkedő minőségről nyilvánvalóan nem lehet beszélni. Egy Samu fullHD lcd-n én nem láttam különbséget, ellenben 130-as plazmán már a gyengén látó is észreveszi, hogy azért hagy némi kívánni valót maga után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Vírusirtó topic
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Építő/felújító topik
- Alkoholista nevelde
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest