Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"

Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Feri1977
üzenetére
Ez a nem szabad 100%-ra tölteni egy bullshit! Mindig fullra töltöm az aksit és soha az életben nem volt belőle bajom. Mindig évekig elketyegnek a telóim, szinte észrevehetetlen degradálódással. Nem azért van aksi a telóban, hogy kb 50-60%-ot használjak ki.
Persze, aki minden nap tölteni akarja a telóját, az csak nyugodtan kínozza magát ezekkel az idióta 20-80, meg 30-80 értékekkel. -
SkyLine3000
addikt
válasz
ÖregMackó
üzenetére
Köszi!
És milyen? Mennyire stabil? Hibák akadnak?
Nekem ezzel a miui14-es az ég világon semmi bajom.
Asszony Xiaomi RN 12S-e nemrég magától frissült Hyperre. Nem vágom, hogyan, mivel elvileg az auto. frissítés ki volt kapcsolva. A Hypernél meg konkrétan nem találtam az opciót, ahol ki lehetne kapcsolni ezt. -
SkyLine3000
addikt
Én egyáltalán ezt az egészet nem értem. Ha veszek egy telefont, ami utána az én tulajdonom, hadd csináljak már vele azt, amit akarok. Hadd tegyek már föl rá minden akadályoztatás, nehezítés nélkül bármilyen romot, ha akarok. Onnantól kezdve, hogy megvettem a telót, senkinek semmi köze hozzá, hogy mit csinálok vele.
Régen sokkal egyszerűbb volt az egész, mint most. Rom csere, root pillanatok alatt megvolt. Nem kellett bootloaderrel sem szórakozni. -
SkyLine3000
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én még MIUI14-en vagyok. Igazából hibátlan. Sokszor beleolvastam hyper-es fórumokba, de valahogy nem hozta meg a kedvem a frissítéshez.
Nem merem frissíteni, mert ha nem jön be, nem egyszerű visszalépni.
Max az zavar, hogy minden nap feldobja az értesítési sávba, hogy van hyper frissítés. De, ha belépek a frissítés menübe, majd ki és eltűnik.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Hawk02
üzenetére
Én sokat fotózok, van fényképezőm, de a telót is sokat használom, hisz az mindig nálam van. Éjszaka szinte csak a drága felsős telók nem véreznek el. Annyira. Én nem fotózok éjszaka, a nappali képek minőségével viszont meg vagyok elégedve. Egy legalább ilyen telefon kamerája az emberek kb 98%-át simán kiszolgálja. A maradék 2%, meg akiknek semmi sem jó és a fotósok.

-
SkyLine3000
addikt
-
SkyLine3000
addikt
Poco M6 Pro-ra nekemjelezte a Hyper 1.0.9-et, de elvileg kijött az 10-es is. én még miui 14-en vagyok. Mivel hiba nélkül fut, még nem volt kedvem frissíteni Hyperre. Nem tudom, mennyi értelme lenne? Ad vmi érezhető pluszt?
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
+#9860 Viktor0610: Köszönöm! Ha engedi, ráfrissítek.

-
SkyLine3000
addikt
-
SkyLine3000
addikt
Üdv!
Nemrég vettem a lányomnak egy Poco M6 Pro-t. Még MIUI van rajta (14.0.5), de ott topog a HyperOS frissítés. Biztos hülye kérdés, de mennyire érdemes frissíteni?
Esetleg van olyan, aki használta a 14-es MIUI-t és frissített Hyperre?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Arc Raiders
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest