Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDobos
őstag
válasz
Viktor0610 #3544 üzenetére
Értem, én is erre gondoltam, hogy akkor csak ennyi a hiba, hogy kidobja az Appokat olykor. Bár gondolom ez főként akkor jellemző, ha nagyobb app-ról van szó, pl. egy játékról, illetve egy ideje nem volt haszálva. Vagyis gondolom egy gyári számológép app nem fogja ezt eljátszani?!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR/11/11 Pro gyári bontott alkatrészek
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- MacSzerez.com - iPhone 16 Pro Max / 256GB / Fekete Titán szín / Apple Garancia!
- Apple iPhone 12/12 mini/12 Pro/12 Pro Max gyári bontott alkatrészek
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest