- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
2600 - 2501
12138 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-02-09 21:59 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
-
zeon.hu
nagyúr
Navi sávot lehet már valahogy módosítani? Másik ikon, plusz gombok, stb.
Droid 10, MIUI 11, root nincs.
Azok a témák, amik régen tudták, már nem műnődnek.#?*@&! -
spike70
tag
-
zsola400
senior tag
Nekem ez van fent miui 12 / magisk, hibátlanul működik.
-
trebrona
nagyúr
-
daninet
veterán
-
vegyszer
addikt
Nekem Mi Mix 2 telón EU dev rommal a MIUI 12 alatt is tökéletesen megy ez.
Magisk húzta még fél, nem néztem, hogy ez az utolsó-e, de a Magisk nem látja már rég óta, hogy lenne-e újabb."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell -
daninet
veterán
Youtube vanced root verziobol melyik működik 12-es miui-n?
A legfrissebb amit sai-val telepítek nem tud bejelentkezni microg-vel mert már a telefonon be vagyok jelentkezve azzal a google fiókkal, de nem ajánlja fel, hogy azzal jelentkezzek be.
Utolsó ami működött 14.x verzió volt ami magisk repóból települt zip formátumban. Az nincs többet a repóban.Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º> -
spike70
tag
-
darvinya
titán
-
trebrona
nagyúr
-
darvinya
titán
-
spike70
tag
-
vlevi
nagyúr
-
spike70
tag
Nem tudom MIUI téma-e, de a telefon topikjában nem jártam sikerrel.
Adott egy Redmi 7A. MIUI global 11.0.7 Stabil.
Ha bekapcsolom a Bluetooth-t, a Wifi sebessége a tizedére esik.
Lehet ezzel kezdeni valamit? -
Landsmann
addikt
Ez így oké. De hol találom az SMS központ számát, mert nem küldi el. A 2-es SIM-nél megtaláltam az Üzenetek/beállítások, 2-es sim legalul. De az 1-es sim-nél nincs ott hogy egyéni smsc. valahogy nagy sokára, kb 1 óra késéssel elment az üzenet mikor le volt tiltva a 2-es sim.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann -
vegyszer
addikt
Ha a beállítások, SIM kártyák és mobilhálózatok menü legalján az egyik SIM se legyen a hívásra alapértelmezett.
MIUI 12 alatt kicsit másképp néz ki. De egyértelműbb lett.
Így releváns képet csak arról tudok adni.
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell -
gyulaszu
senior tag
-
Landsmann
addikt
Redmi 8-nál hogy lehet sim kártyák között váltani hívás előtt?
bena_butus
csendes tag
Ezzel én is így vagyok. Azért nem frissítettem eddig évek óta, hogy ezt használni tudjam. De most vettem egy új telefont, ami már nyilván friss MIUI-val jött, és abban nincs.

Van valakinek ötlete alternatívának, vagy hogy hogy lehet ezt visszavarázsolni valahogy? trebrona által ajánlott linken nem található sajnos már, amit ajánlott. [link]
-
Torry
addikt
-
un2112
tag
-
un2112
tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget. Redmi Note 7-em van, ma rohanás közben valamit sikerült félrenyomni, azóta kb. használhatatlan. Az alábbit írja ki, akármit csináljak:A(z) MIUI kezdőképernyő alkalmazás...
Elküldi a jelentést elemzésre? A jelentés tartalmazhat személyes információkat. A jelentés segíti a munkánkat a hiba kijavításában és soha nem osztjuk meg semmilyen közösségi oldalon.
Összegzés megtekintése
Mégse / JelentésDe se a mégse, se a megtekintés, se az elküldés nem változtat azon, hogy nem tudom használni az appokat, mert mindenre azonnal ez jön fel.
Illetve fölül megvan a Tisztító / Biztonsági vizsgálat / Mélytisztítás / Alkalmazások kezelése sor, ám ezt az alkalmazást nem lehet lelőni, eltávolítani, az adatok törlésére meg kilőtte az összes előre felpakolt telefonszámot.Ja, és legfölül azt írja, Osztott képernyő, ha arra koppintok, akkor egy hosszú mondat közepe látszik, de nem akarok nyomva tartani egy alkalmazást és áthúzni...
Szóval nem tudom, mi ez, én bénázok-e, vagy megette a vírus, vagy akármi egyéb, szóval ha tudja valaki, mit nyomjak (restart/kikapcs-bekapcs nem oldotta meg), legyen kedves megosztani velem!
Kösz és minden jót! -
vlevi
nagyúr
Nem tudom, hogy MIUI-val kapcsolatos-e a dolog, de vajon miért nem szinkronizálódnak a névjegyek?
Számítógépen, böngészőben, a Google címtárba felvettem két új nevet, telefonszámot, és a telefonon nem jelennek meg. Néztem a beállításokban a szinkronizálást, ott elvileg azt mutatja, hogy szinronizálva van a google címtárral. Biztonságkedvéért rányomtam mégegyszer, de továbbra sem jelenik meg.Ennek működnie kellene. Régesrégen, még előző telefonnal, emlékszem rá, mire beírtam a címet, és elővettem a táskából a telefont, addigra már ott volt az újonnan felvett szám.
-
gyulaszu
senior tag
Olyanra van megoldás, hogy egy állományt a telefonon az ujjlenyomat segítségével titkosítsak?
gyulaszu -
KisSarkany
csendes tag
-
vegyszer
addikt
Hosszú tapp az eredeti YouTube ikonon.
i betű (Alkalmazásadatok)
Legalul az alapértelmezések törlése menü."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell -
KisSarkany
csendes tag
Sziasztok!
Hogy lehet rávenni a telefont, hogy a youtube app helyett a youtube vanced-et használja automatikusan? Felinstalláltam, működik, de ha egy linkre kattintok, akkor a youtube-bal indul el a lejátszás... redmi Note4-em van, MIUI 11.0.2-vel.
Köszi! -
Viktor0610
MODERÁTOR
-
vegyszer
addikt
Az a kérdésem, hogy aki EU dev MIUI 12 romot használ, annak ez a gyászkeret előjön?
(néha fekete keretet kap a kijelzett tartalom)A második romban nekem a Mi Mix 2-n még mindig megvan, de ebben érzésre talán ritkábban jön elő, mint a múlthetiben.
Egy oldalra forgatás egy teljes képernyőn megoldja a dolgot."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell -
darvinya
titán
-
vlevi
nagyúr
-
darvinya
titán
-
vlevi
nagyúr
-
darvinya
titán
-
trebrona
nagyúr
Minden xiaomi.eu rom a kínai verzióból készül, készüléktől függetlenül. Annak idején a Redmi Note 3SE volt csak a különbség, mivel ahhoz csak global rom volt, így értelemszerűen azt használták.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------ -
Viktor0610
MODERÁTOR
-
vlevi
nagyúr
A xiaomi.eu ROM az nem a hivatalos, Xiaomi által kiadott nemzetközi változat.
Szó volt 10-es droidrol a Redmi Note7-re is, de meg nem érkezett meg -
Viktor0610
MODERÁTOR
-
vlevi
nagyúr
Ja. Szerintem is 9-t akartak irni, mert az a legelterjedtem a Xiaomi készülékeken.
Redmi Note 7 is Android 9-el működik. -
Viktor0610
MODERÁTOR
-
vlevi
nagyúr
-
gyulaszu
senior tag
-
vlevi
nagyúr
-
body007
addikt
-
darvinya
titán
-
body007
addikt
-
vlevi
nagyúr
Igen, ezt a részét én is hátránynak érzem, hogy minden szirszart lehet állítani, nagyon hamar el lehet veszni benne.
És emiatt, hogy ennyi minden állítható, az alapvető dolgok is elég mélyre, vagy logikátlan helyre vannak dugva.
pl. emelkedő csengőhang, vagy az ébresztés ismétlésének beállítása, vagy, ami nálam legutóbb előjött, a lezárt képernyőn lévő értesítések. Mert pl. feltűnt, hogy nem minden jelenik meg ott. Teams, Facebook pl. nem jelent meg a lezárt képernyőn, így, ha elővettem a telefont, és csak ránéztem, azt hittem nincs új értesítés. Holott volt, csak éppen ahhoz fel kellett oldani a telót, mert a felső sávban ott volt.
Nem tudom beállítani, hogy a lezárt képernyőn a felső sávban mutassa az értesítő ikonokat, pont ugyanazokat, mint ami a nem lezárt képernyő tetején van. Nem értem miért nem lehet azokat megjeleníteni. Nem találtam rá beállítási lehetőséget. -
body007
addikt
Ez elég szubjektív de én nagyon szeretem, leginkább a miui miatt használok sok éve xiaomi telókat. A launcher-t én instant cserélem smart launcher-re de ez is egyéni preferencia kérdése. Hátrány (ha az), h jól meg van bonyolítva (összetett) a beállítások szekció de van benne faxa kereső, bármit megtalálhat benne az ember.
Not resonance. Not frequency matching. Reference stability. -251225 -
spike70
tag
-
havri1
félisten
-
vegyszer
addikt
-
spike70
tag
-
havri1
félisten
-
spike70
tag
-
vegyszer
addikt
Azért próbál meg bebootolni a telót.
Nézd meg, hogy tényleg nem kér-e Google/Mi fiók jelszót.
Csodás dolog ez factory reset protection.
Ha beindítva beenged, és a fiókok alatt is tiszta az eszköz, akkor tudja más is használni majd."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell -
spike70
tag
-
vegyszer
addikt
Itt a jobb alsó világoskék lehet a jó emlékeim szerint. Nekem ez 6 éve volt...
Ez csak egy előválasztó.De a kikapcsolás után a hang le, hang fel, plusz power gombbal elvileg egyből a recovery-be megy a boot.
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell -
spike70
tag
-
vegyszer
addikt
-
spike70
tag
Próbáltam Recoveryből, ha gyáltalán jól emlékszem hogy kell (bekapcs+hang fel). Bejön egy ilyen világoskék-sötétkék felület, nagyrészt kínai szöveggel. Angolul egyedül a download, fastboot és recovery gombok vannak feliratozva. Plusz alul egy fekete felületen négy dolog van felsorolva kínaiul. Mindegyik után FAIL áll. Ha rányomok a recoveryre csak újraindul, minden marad a régi.
-
vegyszer
addikt
-
spike70
tag
Hömbölög a fiókban egy Redmi 2 Pro. Neki adnám valakinek, előtte akartam csinálni egy gyári beállítás visszaállítást.
5.1.1 Android, MIUIHU 8 7.5.11 Fejlesztői Rom van rajta.
Rányomok a gyári adatok visszaállításra-Telefon visszaállít. Megjelenik egy figyelmeztetés hogy minden adat elveszik. Visszaszámol az OK gombnál. Megnyomom, visszadob az előző oldalra majd lefagy.
Van erre valami megoldás? -
trebrona
nagyúr
-
vegyszer
addikt
Igazán köszi, de rendszer appot nem enged így telepíteni.
Lehetséges, hogy teszek vele egy próbát recovery alól valamelyik este.
/system/priv-app/Contacts/ mappában van egy contacts.apk
Ide kellene beemelni? Vagy ese a /system/app/Contacts/ mappát kellene neki létrehozni, és oda?"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell -
trebrona
nagyúr
-
vegyszer
addikt
Hongmi volt nekem is 6 éve...
Azóta is visszasírom a v5 tárcsázó appot.
Vajon nem lehet azt v11 alá felheggeszteni?
Egyáltalán a tárcsázó appot lehet témázni/moddolni, vagy bármilyen külső tárcsázóra cserélni, ami módosítható?"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell -
janakbacsi
őstag
-
trebrona
nagyúr
Nem lehet, hogy a mentésed nagyobb, mint a szabad tárhely?
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------ -
janakbacsi
őstag
-
zeon.hu
nagyúr
-
trebrona
nagyúr
-
janakbacsi
őstag
-
Aurig@
őstag
Üdv!
A lányomnak van egy Redmi 4A, ami jelez, hogy letölthető rá egy 503 megás MIUI 10.2.1.0 rendszer.
De, és ez az érdekes: feleségemnek szintén ilyen van és gyakorlatilag megrekedt a v8.5.1.0 verziónál. Manuális kereséssel sincs újabb. Naprakészt ír.
Mindkettő itthon, hazai üzletben lett véve, anno.
Amelyik nem frissül, azon v8.5.1.0(MCCMIED) MIUI Global Stabil rendszer van.
Ez vajon mitől lehet?
Köszönöm -
aprokaroka87
nagyúr
-
body007
addikt
-
Landsmann
addikt
Én decemberben csináltam gyári visszaállítást. 3 féle mentést csináltam. Google, MIUI és az eszközre. Maga a telefon kínálta fel a lehetőségeket. Na, újraindulás után a készüléken lévő mentés nem volt sehol. Nem is értem ennek mi értelme, hiszen gondolom mindent törölt a belső memóriából. A Google megvolt, de valami 200 egynéhány mb. A MIUI 530 mb. Ez utóbbiból állítottam vissza dolgokat. DE így is szopás volt. Vagy 5-6 alkalmazás egyáltalán nem került vissza, ezeket újra le kellett tölteni és konfigurálni. Volt köztük fizetett app is, de szerencsére fel lehetett tenni újra, hogy nem kellett ismét kifizetni. Szóval a saját mentés és visszaállítás sem tökéletes, de még mindig ez volt a leghasználhatóbb.
body007
addikt
-
vegyszer
addikt
-
darvinya
titán
-
flash-
veterán
ha újra akarom tenni a telefont milyen programmal lehet backupolni hogy megmaradjanak a dolgok? (alkalmazások és azok beállitásai, minden adat,legalábbis megadjam melyik appot tudjam biztonsági menteni)ez megoldható root nélkül?régen titanium backup tudta roottal..de nem akarok rootolni
-
bena_butus
csendes tag
Oh, köszönöm, azt a topikot nem találtam. A linket is köszönöm!
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
bena_butus
csendes tag
-
Ricardo
titán
-
trebrona
nagyúr
-
gyulaszu
senior tag
-
Ricardo
titán
-
bena_butus
csendes tag
Tudnátok ajánlani olyan xiaomi redmi telefont, ami az alábbi igényeknek megfelel?
- 64GB belső memória
- dual sim (nem megosztott, tehát 2 sim + SD kártyahely)
- bluetooth (gondolom, ez úgyis mindben van)Most 3S Prime van 3/32GB-os, de az már kicsi. Illetve néha hívás közben átváltozik a másik fél hangja, mintha víz alól jönne, és nem lehet érteni, amit mond.
Kicsit elvesztem ezekben az elnevezésekben, nem tudom, mi melyik kategória, és irányvonal, Prime, Note, S, A, Lite, passz, nem értem. Illetve ha végre kinézek egy telefont, pl. Redmi 8, akkor az különböző paramétereket takar. Van, amelyik 32-es, van 64-es, a mobilarena teszt az egyiket teszteli, de vajon a másiknál hogy van?Szóval a fenti paraméterek a lényegesek nekem. Köszönöm, ha tudtok segíteni.
-
Fortclay
csendes tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy van-e esetleg arra mód, hogy a hálózatváltó(4G,3G,2G) beállításait módosítsam? A teszt menüben át tudom állítani a 3G-t WCDMA-ra, azonban az lenne a cél, hogy ezt a beállításokban is megtehessem.
-
vlevi
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
-
darvinya
titán
-
V.Stryker
nagyúr
Szuper, köszönöm mindkettőtöknek.
A beárazós topik nem működik nagyon, így engedjétek meg nekem itt a kérdést,hogy egy fél éves ,garis, patika állapotú Mi A3 -at mennyiért érdemes hirdetni és eladni? Doboz, tok, képernőyvédő fólia, szirszarokkal...
- -
vlevi
nagyúr
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Van egy Mi A3 készülék. Hogy nézhetném meg,hogy van-e B20?
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
2600 - 2501
12138 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háromtagúvá bővült a Motorola Razr 70 család
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Formula-1
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 512GB Graphite -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4992
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

köszi a linket

Köszönöm!