Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CapodiCapo
újonc
válasz
Trailblazer
üzenetére
Az lehet de nekem ez megoldotta a problémát
-
CapodiCapo
újonc
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Szia nekem is ez volt a problémám üres lap jelent meg a keresett partner helyett aztán rájöttem hogy ha microsoft edge böngészővel lehet a gond mert google chrome nincs ilyen probléma
-
CapodiCapo
újonc
Üdv mindenkinek nekem egy olyan problémám van, hogy vásároltam itt egy Vga-t meg is kaptam működik is leadtam az értékelési szándékom ő el is fogadta + értékeltem de ő nem értékelt vissza kb 2-3 napja írtam neki, hogy látom árul egy alaplapot is az is megvenném tőle. De nem reagált vissza tegnap megakartam nézni az adatlapját és tök üres mintha nem is létezett volna nincs egy hirdetésé sem se az hogy volt 91+ értékelése.
2015 ben regisztrált ennyi + értékeléssel miért törölte volna magát? Tudtok annyiban segíteni hogyan érhetem el. Vagy hogy mi történhetett. előre is köszönöm.
-
CapodiCapo
újonc
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Én meg rájöttem a tutira ha nem akarok porul járni csak házigazdáktól vásárlok.
Csak sokáig tart amíg olyat árúl ami nekem is kell.
Üdv.
-
CapodiCapo
újonc
Üdv, hogy a - értékelést elkerüld adsz neki egy semlegest vagy akár pozitív értékelést majd miután ő is értékelt a válasznál leírod az itt leírtakat jobb megoldást én sem tudok de ha valaki tud jobbat én is szívesen venném ha megosztaná velünk köszönöm
-
CapodiCapo
újonc
Üdv sajnos nem vagyunk egyformák én is jártam már hasonló képpen csak az érem másik oldalán és nekem kellett könyörögni hogy kapjak egy számlaszámot hogy vissza tudjam utalni neki az összeget. De a kérdésedre válaszolva én mindenképpen várnék 1-2 napot mert ha a jelentem gombot használod ők is ezt fogják javasolni.
-
CapodiCapo
újonc
FIGYELEM OLVASD EL! Csalót keresek olyan felhasználokat akiket becsapott!
Üdv olyan felhasználókat keresnék akiket megpróbált vagy be is csapott Energy32 (nic elnevezésű) uriember. H. Róbert Unicredit bankos átutalás volt részemről 41k
Amenyiben van vele bármilyen tapasztalatod kérlek oszd meg velem itt vagy privátban vagy a
06703303029 számon Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- Insta360 X5 - GO Ultra
- Elgato Stream Deck 10GBD9901 (Bontatlan)
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 1 év garancia
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest