Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
cinkoxid
üzenetére
Viszont törölni meg nagyon nem akarom, hiszen lassan 10 éve tag vagyok, és sokat jelent nekem.
Nem tudsz torolni semmit.
A telefonbeszélgetésünk közepén jelezte, hogy mindent rögzít, és szerintem az is illegális.
Mivel jelezte, hogy rogziti es te nem jelezted, hogy ehhez nem jarulsz hozza, el lehet azon labdazni, hogy most az elejen kellett volna mondani vagy a felenel. A lenyeg, hogy jelezte.
Az, hogy ugyved, nem jelent semmit, sok fele ugyved van. Ahhoz viszont nem kell ugyvednek lenni, hogy valakinek bekavarjon az ember. Telefonalsz kettot es annak az embernek fel evre kivagtad a biztositekot. Ha nincs messze es nem lehet vele telefonon dulore jutni, talan erdemes lenne szemelyesen megbeszelni a dolgokat.
-
válasz
cinkoxid
üzenetére
Szia!
Velemenyem szerint itt nem az a fo problema, hogy mennyi garanciat vagy koteles vallalni a termekre, utananezhetsz, en ugy tudom maganszemelykent semmilyen garanciat nem vagy koteles vallalni hasznalt termek eladasakor. Nem hogy fel evet, fel orat sem, ilyet nem ir elo torveny, mondom en igy tudom. A gond az, hogy ha elkezd keverni a vevo es beszol a nav-nak, akkor biztosan szivni fogsz. Szerintem mar azzal eltemetnek a fold ala, ha bekerik az itteni apros tevekenysegedet, bankszamlaforgalmakat, aztan lehet magyarazkodni, hogy most mennyi is az annyi. En a helyedben ovatosan kezelnem az ilyet, mert ha nem csak bloffol, akkor lehetnek gondjaid a kozeljovoben.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- GeForce RTX 2070 blower (OEM HP) Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4042
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ha osszefutnek egy ilyen nyomorekkal, lehet elsutnem neki, a fia emlitette, hogy ukran cigarettat arul.....erre most ugy is harap a nav piszkosul. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)