- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nTom
aktív tag
sziasztok
vettem itt az aprón egy (állítólag új, nem használt) SSD-t, számla-garjegy, a 3 év gyári gariból még 2,5 van (állítólag). Postával rendeztem, megérkezett, de: nem is ismeri fel a gép. Papírok szerint valóban újnak mondható, de a csatlakozókat megnézve már használtnak tűnik. Felmerült bennem hogy a dobozban egy régebbi elfüstölt van, amire utal az is hogy lekértem a gyári garanciát a weben, és a három év lejár 2016/08/31 -ével.
Amint el tudom érni az üzletet ahova a számla szól, megpróbálom kideríteni hogy a vonalkódok alapján összeillik-e a doboz a termékkel.
Mit tudok tenni ha hulladékért fizettem 25,5 ezret? Rendőrség? Perelhetek?
kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Asztalos klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Sweet.tv - internetes TV
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest