Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
Igen.. Ahogy szoktak mondani..
"Es en addig hol leszek??" ...mig a fulest osztogatjak..
De amugy meg teljesen felesleges ilyen miatt izgulni..
A gep nem lopva lett, nem eroszakos uton lehuzva valakitol.
Sajat onszantabol adta el az illeto, amit lehet kesobb megbant, vagy rajott bukott rajta nem is keveset es most meggondolta magat.. De ahogy mondjak..
Keso banat az ilyesmi... -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
Szerintem nem.
Gepet tiltani tudtommal nem lehet, ugy mint telefont..
A gep ertekesitesre kerult, most hogy az reszletre volt-e vagy sem ahhoz szerintem a vevonek nem sok koze van.
En eladtam, Te megvetted. Es itt le is zarult az egesz.
Mivel a gep az O neven van, O vallalt ra feleloseget, hogy fizeti tegyen is igy. Az mar az elado baja, hogy nincs meg, bukott rajta nem is keveset (mert ezen csak bukni lehet akar az ilyen egybegepek miatt, akar a T-tol vasarol az ember, mert nem a legolcsobb, persze amit azokert a HW-ert kifizet az ember)
Itt csak annyival jar jobban az ember, hogy reszletre meg tudja venni, joforman papirok nelkul.
Tehat szerintem Neked ez miatt ne fajjon a fejed, mivel a kialkudott osszeget kifizetted az eladonak.
Senki sem kenyszeritette, hogy eladja, vagy hogy vedd meg.En tojnek magasrol a dologra.. Nem tudnak ugy sem csinalni semmit, nincs az a hatarozat ami ez miatt Neked okozna kellemetlenseget, max ha kapsz egy fulest az eladotol mert nem adod vissza a gepet vagy tuladtal rajta.. De az is igazsagtalan, mert o eladta.

Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Milyen videókártyát?
- Iqos cigaretta
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- MIUI / HyperOS topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Trollok komolyan
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook 12 Retina - Magyar bill. - 2016 Early - 256 SSD, 8GB, 1.5GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi