- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:Kristian:.
addikt
Sziasztok!
Nekem olyan gondom/esetem lenne, hogy pár napja vásároltam egy számítógépet, pár várossal arrébb. Semmi gond nem volt vele, garanciapapírt is adtak hozzá, ahogy ígérve lett, azonban néhány nap eltelte után felhívott az eladó, hogy kérné vissza a haverja a gépet (akitől ő is vette), mert a T-től részletre lett kihozva. Mivel elég jó áron vettem, úgy voltam vele, hogy ha nem is felel meg az elvárásaimnak, tovább adom. Így is lett, mondtam a srácnak, hogy rajtam már hiába követelőzik, mert nincs meg. Nem tudnak rólam semmit, egyedül a nevem és a telefonszámom. A számítógépet én rendesen kifizettem, az eladó eladáskor nem hívta fel a figyelmem, hogy részletre lett vásárolva, illetve nem született adás-vételi szerződés. A kérdésem az lenne, hogy bár nem én vettem fel hitelre/részletre a gépet, lehet belőle bármi problémám? Ha igazat mondott én vagyok a 3. ember akin keresztül ment a gép, illetve már nem is az az alaplap és processzor van benne ami a T-s garanciajegyen szerepel, korábban valamelyik tulaj kicserélte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Windows 10
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Autós kamerák
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G7 - i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest