Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bazsika007
üzenetére
Őszintén meg mondom engem már nem as pénz érdekel csak,hogy mással ne tudják ugyan ezt megtenni.Kérdés ugye mennyire profi az illető mert egy ismerősöm mesélte,hogy autó alkatrészt rendeltek többen is a csaló annyira hülye volt,hogy a saját nevén volt a bankszámla és feljelentés után vissza kapták az emberek a pénzt mert megfogható volt az illető.
-
ssgk
aktív tag
válasz
bazsika007
üzenetére
Furán hangzik és nem rosszból de ennek örülök.
Ha többen jelentjük fel talán gyorsabban előveszik. Meg ilyenkor összeadódik a csalás összege meg ha jól tudom többszöri csalás az súlyosabb kategória eleve.
5 jegeltje volt valszeg ezekkel egyszerre léphetett meg. -
válasz
bazsika007
üzenetére
Fura mód csomó kedvező árú 5700X e volt a csávónak én is akartam tőle vásárolni pont egy 5700X-et én nem utaltam semmit azt ígérte hétfőn ír mert akkor ér haza aztán hiába írtam többet nem válaszol pedig azóta volt fent párszor.Vevővel is úgy jártam,hogy jegeltette velem az eladó procimat ígérte a hétfő-kedd majd írok akkor lesz pénzem de azóta válasz nuku nem küldtem semmit sem csak tele a tököm az ilyen csaló f...szokkal.Most már ha tudok alá vágok a rohadékoknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tőzsde és gazdaság
- 3D nyomtatás
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest