- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokiph
tag
Sziasztok !
Először utaltam előre egy úriembernek HA-n (tudom nem ajánlatos, de sok pozitív eladása volt eddig, semmi negatív, őstag is vett tőle már). Hétfőn dél környékén meg is egyeztünk, úgy volt hogy elküldi postával a szóban forgó használt számítógép-házat. Azóta tegnap és ma dél körül is nekem kell ráírnom, hogy hol tart a dolog, és csak kifogást mondott, hogy a "..tegnap visszaküldték, hogy nem jó a rendszerük...". Rendben el is hittem. Ma ráírtam, és erre nemrégen visszaírta nekem, hogy "még dolgozom".
Más is, én is dolgozhatok, van telefon is, jelzi az üzenetet....
Mit tehetek, hogyan lehetne megoldani ezt a dolgot. Sosem találkoztam ilyen furcsán viselkedő emberrel még itt HA-n. Az elején rendesnek látszott, válaszolt a kérdéseimre.
Tudom, nem sok idő telt el még, de bármi jótanácsot hálával megköszönnék, hogy mit is írhatnék neki. Kicsit marhának néz, úgy érzem. Bocsánat a kifejezésért. Nem szeretnék veszekedni sem semmiképpen. Ilyet még nem tapasztaltam, talán szerencsés voltam eddig.
Köszönöm szépen a segítségeteket !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3488
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest