- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fushi
csendes újonc
Sziasztok!
Két kérdésem lenne hozzátok. Az egyik, hogy xxxxx-ről (nevet kivettem! KEndre) van-e valakinek rossz tapasztalata.
Sajnos a mai nap folyamán vettem tőle egy Samsung Galaxy Buds Pro-t, ami az eddigi jelek alapján nem eredeti. Erre vonatkozna a másik kérdésem. Szerintetek a hamis eredetre elegendőek-e ezek a bizonyítékok?:
-a füles nem csatlakozik a samsung saját wearable appjához
-a füles tokján a szériaszám nem egyezik a dobozon lévővel
-a kidolgozásban megvizsgálva vannak apróbb, de észrevehető különbségek (pl.: a gumiharangból hiányzik a szűrő, egy led nem világít ott, ahol kéne, a tok kidolgozása nem matt stb)
-A doboz kinézete és tartalma eltér az eredetitől (pl.:feliratok, jelek térnek el a dobozon, a papírok eltérőek, a gumiharangokhoz nincs külön doboz)(Ezeket unboxing videók alapján vettem észre)Ezeket a bizonyítékokat hoztam fel neki is, amikre azt reagálta, hogy ő nem vállal garanciát, amit a hirdetésben is jelzett. Ezen kívül hozzátette, hogy erre a helyszínen kellett volna fényt derítenem, mivel így azt is feltételezheti, hogy én cseréltem ki a fülhallgatót hamisra, ami abszurdum.
Szerk.: Illetve azt állítja, hogy a samsung nem adott neki papírt a fülsesről, mivel egy promócióban, a telefonhoz kötve kapta.
Előre is köszönöm a segítségeteket,
Fushi[ Módosította: KEndre ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Renault, Dacia topik
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- Vicces videók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest