- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fushi
csendes újonc
Frissítés: megegyezés szerint megkaptam a 24-et. Az eladó ígéretet tett arra, hogy felderíti, hogy kerülhetett hozzá hamisítvány. Ehhez biztosítottam neki az általam talált bizonyítékokat. (Tudom, naivitás ezt elhinni, de megadom mindennek az esélyt)
Köszönöm mindenkinek a segítségét / tanácsát,
Fushi -
Fushi
csendes újonc
válasz
Golden9 #2837 üzenetére
Az a baj, hogy tartok attól, hogy ha a rendőrségre bíznám, akkor borzasztó sokáig tartana. Pláne ha bíróságra jut. Ha nem adja meg, akkor ettől függetlenül megteszem a kellő lépéseket, de ezt a 26k-t már úgyis erre szántam. Ha a végén úgy jövök ki belőle, hogy tényleg megkapom, amit eredetileg venni szerettem volna, én megelégszem. Vagy milyen negatív vonzata lehet ennek (azon felül hogy nyilván 2k-t még így is bezsebel a rossz cuccal) ?
-
Fushi
csendes újonc
Sziasztok!
Két kérdésem lenne hozzátok. Az egyik, hogy xxxxx-ről (nevet kivettem! KEndre) van-e valakinek rossz tapasztalata.
Sajnos a mai nap folyamán vettem tőle egy Samsung Galaxy Buds Pro-t, ami az eddigi jelek alapján nem eredeti. Erre vonatkozna a másik kérdésem. Szerintetek a hamis eredetre elegendőek-e ezek a bizonyítékok?:
-a füles nem csatlakozik a samsung saját wearable appjához
-a füles tokján a szériaszám nem egyezik a dobozon lévővel
-a kidolgozásban megvizsgálva vannak apróbb, de észrevehető különbségek (pl.: a gumiharangból hiányzik a szűrő, egy led nem világít ott, ahol kéne, a tok kidolgozása nem matt stb)
-A doboz kinézete és tartalma eltér az eredetitől (pl.:feliratok, jelek térnek el a dobozon, a papírok eltérőek, a gumiharangokhoz nincs külön doboz)(Ezeket unboxing videók alapján vettem észre)Ezeket a bizonyítékokat hoztam fel neki is, amikre azt reagálta, hogy ő nem vállal garanciát, amit a hirdetésben is jelzett. Ezen kívül hozzátette, hogy erre a helyszínen kellett volna fényt derítenem, mivel így azt is feltételezheti, hogy én cseréltem ki a fülhallgatót hamisra, ami abszurdum.
Szerk.: Illetve azt állítja, hogy a samsung nem adott neki papírt a fülsesről, mivel egy promócióban, a telefonhoz kötve kapta.
Előre is köszönöm a segítségeteket,
Fushi[ Módosította: KEndre ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Androidos tablet topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Futás, futópályák
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Apple MacBook
- Yettel topik
- AMD alaplapok 2025-ben: B650, X670 vagy X870 legyen?
- További aktív témák...
- AirPods Pro (2. generáció) MagSafe tokkal (USB-C)
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest