Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blu79
addikt
Sziasztok, jövök egy kis pozitivitással
, én is csalás áldozata lettem it a Hardveraprón sajnos és nagyon kellemetlen érzés mikor az emberbe tudatosul ez a valóság
. Azóta körültekintőbb vagyok, bár még mindig utalok előre, sőt egy csere is történt több mint 100ezer ft feletti értékben de szerencsére minden jól végződött
. Visszatérve a témához 2021.01.23 utaltam 85eft-ot egy videókártyáért, pár nap után rájöttem hogy átvertek, írtam az eladónak, azt is írtam hogy feljelentést teszek de semmi válasz, türelmes voltam, vagyok, végül 04.06-án írtam meg az emailt a feljelentésről a rendőrségnek, 1x jött levél és 1x kellet bemennem a rendőrségre, az ügy közvetítői eljáráshoz jutott, és bár domperke írta hogy nem sok esélyem van a pénz visszafizetésére, ma végül visszakaptam a 85ezer ft-ot
így az ügyet lezártnak tekintem, és mondhatom jól végződött, röpke 10 hónap alatt.
Köszönet a rendőri szerveknek és mindenkinek aki segített nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kuponkunyeráló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
, én is
. Azóta körültekintőbb vagyok, bár még mindig utalok előre, sőt egy csere is történt több mint 100ezer ft feletti értékben de szerencsére minden jól végződött