Hirdetés
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- skoda12: Webshopos átverések
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blu79
addikt
Sziasztok, jövök egy kis pozitivitással
, én is csalás áldozata lettem it a Hardveraprón sajnos és nagyon kellemetlen érzés mikor az emberbe tudatosul ez a valóság
. Azóta körültekintőbb vagyok, bár még mindig utalok előre, sőt egy csere is történt több mint 100ezer ft feletti értékben de szerencsére minden jól végződött
. Visszatérve a témához 2021.01.23 utaltam 85eft-ot egy videókártyáért, pár nap után rájöttem hogy átvertek, írtam az eladónak, azt is írtam hogy feljelentést teszek de semmi válasz, türelmes voltam, vagyok, végül 04.06-án írtam meg az emailt a feljelentésről a rendőrségnek, 1x jött levél és 1x kellet bemennem a rendőrségre, az ügy közvetítői eljáráshoz jutott, és bár domperke írta hogy nem sok esélyem van a pénz visszafizetésére, ma végül visszakaptam a 85ezer ft-ot
így az ügyet lezártnak tekintem, és mondhatom jól végződött, röpke 10 hónap alatt.
Köszönet a rendőri szerveknek és mindenkinek aki segített nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Lexus, Toyota topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- skoda12: Webshopos átverések
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- További aktív témák...
- Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Dell G3 3590 notebook (9300h,1660 Ti,16GB)
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű vékony és könnyű ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest