- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blu79
addikt
válasz
johnyblaze #2677 üzenetére
Elküldtem a feljelentést és kb egy vagy másfél hét mulva kaptam idézést hogy menjek be
-
blu79
addikt
Sziasztok, jövök egy kis pozitivitással
, én is csalás áldozata lettem it a Hardveraprón sajnos és nagyon kellemetlen érzés mikor az emberbe tudatosul ez a valóság
. Azóta körültekintőbb vagyok, bár még mindig utalok előre, sőt egy csere is történt több mint 100ezer ft feletti értékben de szerencsére minden jól végződött
. Visszatérve a témához 2021.01.23 utaltam 85eft-ot egy videókártyáért, pár nap után rájöttem hogy átvertek, írtam az eladónak, azt is írtam hogy feljelentést teszek de semmi válasz, türelmes voltam, vagyok, végül 04.06-án írtam meg az emailt a feljelentésről a rendőrségnek, 1x jött levél és 1x kellet bemennem a rendőrségre, az ügy közvetítői eljáráshoz jutott, és bár domperke írta hogy nem sok esélyem van a pénz visszafizetésére, ma végül visszakaptam a 85ezer ft-ot
így az ügyet lezártnak tekintem, és mondhatom jól végződött, röpke 10 hónap alatt.
Köszönet a rendőri szerveknek és mindenkinek aki segített nekem. -
blu79
addikt
Sziasztok, nem gondoltam volna hogy én is átverés áldozata leszek és most az lettem ....
Úgyhogy segítséget kérnék ha lehet , 2021.01.22 hardveraprón találtam egy videókartyát aminek a kialkudott árát el is utaltam (85ezerft) 01.23-án , (telefonon beszéltünk még ő hívott vissza normálisnak tűnt) még aznap telefonon mondta hogy fel szerette volna adni de esett az eső és nem ment el feladni . (Miután megkapta a pénzt írta hogy amint feladta a csomagot ír.) Azóta sem írt, a telefont sem veszi fel , üzenetekre nem reagál , a telefonszamomat is letíltotta , próbaltam mas szamról de azt sem veszi fel. Irtam hogy utalja vissza akkor a pénzt,de nem valaszol. Hírdetést a mai napon letörölte (képernyőfotom van a hírdetesről) , feljelentést hétfőn terveztem tenni , még ilyen ügyem nem volt , esetleg kis útmutatót tudtok adni ? Illetve van esélyem, hogy visszakapom a pénzt ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Aoc 1080p 75hz 27" GRÁTISZ ALZAERGO MONITORKAR!
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Gamer Intel Core i5 12400 / 16GB DDR4 / GTX 1660 SUPER 6GB / 256GB NVME SSD / 1TB HDD /
- RAM --- SoDIMM --- SD-DDR1-2-3
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest