Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Pitterix: Gyógytorna
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vincent_
aktív tag
válasz
Predator2
üzenetére
"mert magában a hirdetésben nem szerepelt, csak 1231231 hozzászólásban". Tessék? Nem olvastad végig, hogy mit fogsz venni? A gyári felújítottság sem volt benne a hirdetésben? "Foglalkoztál az üggyel". Hát ez nagyon szép és jó, de visszajuttatni képtelen lettél volna (akár úgy, hogy otthon hagyod, és anyud elviszi feladni postára)? Írtál felháborodott leveleket, aha, értem. Akkor még egyszer a kérdés: tettél valamit is érdemben az ügy megoldására?
Valamiért azt gondoltam, hogy tanácsért jöttél ide a fórumra, nem siránkozni. Leírtam, hogy ha nem vagy elégedett (az amúgy szerintem korrekt) ajánlattal, tedd meg a feljelentést.
Ha én adnék el valamit, és a vevő hónapokig nem tudná visszaadni a problémás terméket, és utána problémázna egy 120.000 Ft-os gépnél 8000 Ft-on (ha jól értem, ennyit kellene kifizess, és meglenne a bill-ed), arról meg lenne a véleményem.
Nem értem, miért ekkora a mellényed (64 pirosponttal), vagy miért vagy megsértve. Az a baj, hogy nem azt írtam, hogy húúúúú de sajnállak, pedig te mindent elkövettél, hogy ne lehessél átverve? Hát nem, de emiatt hadd ne kérjek már én elnézést... Legközelebb így talán sokkal jobban végiggondolod, hogy miért kéri valaki a bolti ár felét/kétharmadát egy termékért mielőtt rácsapsz (gondolom a 120k-s noti bolti ára 200+ felett lenne, ezért írtam azt az árat).
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Futás, futópályák
- Milyen egeret válasszak?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Mini PC
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Insta360 X4 akciókamera Adventure Bundle
- Quadral Chromium Style 35, polchangfal páros
- Dell 3500 üzleti 8.generációs laptop WIN11, 1 év garancia, 256GB SSD, 16GB memória
- Gigabyte AORUS GeForce RTX 5080 MASTER ICE 16GB GDDR7
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest